Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce trebuie să facă Gigi Becali ca să o ducă pe FCSB în grupele Champions League: "Dacă îi iei, te strecori destul de bine" | EXCLUSIV

Ce trebuie să facă Gigi Becali ca să o ducă pe FCSB în grupele Champions League: "Dacă îi iei, te strecori destul de bine" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o pe Farul Constanţa, cu scorul de 2-1, într-un meci al etapei a 7-a din Superliga şi a cucerit titlul de campioană în Superliga.

FCSB a reuşit să cucerească primul titlu în nouă ani de zile, iar Gigi Becali şi-a pus ochii pe un nou obiectiv, calificarea în grupele UEFA Champions League. Basarab Panduru a evidenţiat lista de transferuri pe care Gigi Becali trebuie să o completeze pentru a avea cele mai mari şanse de a se califica în grupele UEFA Champions League.

Expertul Orange Sport a analizat schimbarea de strategie a lui Gigi Becali în acest sezon. Patronul de la FCSB a prioritizat rezultatele din campionat, în schimbul calificării în grupele UEFA Conference League.

Ce urmează pentru Gigi Becali şi FCSB, în drumul spre grupele UEFA Champions League

"Nu ştiu anul astă ce s-a schimbat, de ce anul ăsta a fost campionatul şi nu banii din cupele europene. Şi-au permis să nu mai ia din cupele europene şi au vrut să câştige campionatul.

Că ia bani mai mulţi în Champions League, mereu am spus că dacă eşti cap de serie şi ai noroc te strecori destul de bine. Nu mi se pare că Ferencvaros e nu ştiu ce, sau dacă o campioană a Poloniei e cine ştie ce, sau a Bulgariei.

Mi se pare că dacă iei ce zici, daca iei Alibec, Louis Munteanu... Sau dacă iei jucători de genul Baba Alhassan şi Luis Phelipe... nu te duci niciunde, dacă iei 5-6 jucători, 4-5 ca lumea, e altceva. Eu nu sunt de acord cu asta, că lotul a fost mic şi n-am avut de pe banca.. daca e corect aşa, fă şi la anul la fel. Nu înseamnă că e bine, asta nu a fost bine niciodată.

Ideea este că dacă iei jucători buni cred că poţi să speri la ceva, trebuie să fii cap de serie, din primul tur, iar apoi nu mai e şi poţi să pici mai complicat.", a declarat Basarab Panduru, la emisiunea Sport Center.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperligabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare