Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, anunţ uriaş în plin 1 mai la Craiova. Fotbalistul l-a încântat şi semnează

Mihai Rotaru, anunţ uriaş în plin 1 mai la Craiova. Fotbalistul l-a încântat şi semnează
Comentarii

Mihai Rotaru a făcut un anunţ de maxim interes pentru unul dintre jucătorii de la Universitatea Craiova, cel care a fost protagonistul duelului din Giuleşti cu Rapid.

Universitatea Craiova a câştigat partida din Giuleşti cu Rapid, scor 2-1, iar Alex Creţu a fost eroul oltenilor. A dat un gol şi o pasă de gol.

Drept urmare, mijlocaşul de 32 de ani a primit o veste bună din partea conducerii. Finanţatorul Mihai Rotaru a anunţat că îi va prelungi contractul.

Cea mai bună veste pentru el de 1 mai. Rotaru: ”Am avut o discuţie”

Datorită prestaţiilor consistente şi a randamentului foarte bun, Alex Creţu l-a convins pe patron că mertiă să mai stea încă cel puţin un sezon de acum în Bănie.

”Nu îi expiră contractul lui Creţu. El are încă o opţiune pentru un an de zile şi, în plus, noi am avut o discuţie să îi prelungim contractul pe o perioadă mai lungă, doi sau trei ani de zile. El va mai sta cel puţin un an de zile la Craiova. Dar cred vor fi 2-3 ani.

Mateiu a semnat acum 2 ani un nou contract, când era în cantonament cu noi. Ei (n.r. Mateiu şi Silva) au întotdeauna poarta deschisă la Universitatea Craiova”, a declarat Rotaru, potrivit Fanatik.

În acest sezon, Alex Creţu a jucat în 40 de meciuri pentru Craiova şi a livrat şase goluri şi trei pase decisive. El a ajuns la formaţia din Bănie în 2021, de la FCSB.

Afla mai multe despre: craiovamihai rotarualex cretusuperliga 

viewscnt
Articole similare