Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Bayern i-a găsit înlocuitor lui Alphonso Davies

ULTIMA ORĂ | Bayern i-a găsit înlocuitor lui Alphonso Davies

Bayern Munchen

Comentarii

Alphonso Davies (23 de ani) a devenit o problemă la Bayern, cu contractul care expiră în vara lui 2025 şi pe care nu îl va prelungi, din câte se pare, după ultimele negocieri. Bavarezii s-au mişcat repede şi i-au găsit înlocuitor, pentru a nu rămâne descoperiţi.

Bayern Munchen a stabilit principala ţintă pentru înlocuirea lui Alphonso Davies în mercato din vară. Fundaşul stânga din Canada refuză prelungirea contractului cu echipa de pe Allianz Arena, astfel că bavarezii sunt nevoiţi să- aducă înlocuitor.

Dorit de Bayern, Arsenal i-a stabilit preţul lui Zinchenko

Este vorba despre Oleksandr Zinchenko (27 de ani), fundaşul stânga al lui Arsenal. Potrivit site-ului fichajes.net, Arsenal ar fi dispusă să se despartă de Zinchenko pentru o sumă importantă de bani. Şefii "tunarilor" i-au setat un preţ de 45 de milioane de euro lui Zinchenko, fundaş pe care l-au transferat de la Manchester Cty.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

De transferul lui Oleksandr Zinchenko se interesează şi Newcastle, dar e greu de crezut că ucraineanul va alege o altă aventură în Premier League în detrimentul proiectului sportiv atrăgător de la Bayern Munchen, unde ar avea locul de titular asigurat.

În ceea ce-l priveşte, Alphonso Davies este aşteptat să se alăture celor de la Real Madrid în vară, odată cu deschiderea perioadei de transferuri. Doar că Bayern şi Real Madrid trebuie să se înţeleagă la preţ, având în vedere că, în acest moment, există o distanţă între cele două.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • 42 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Oleksandr Zinchenko în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bayern transfer zinchenkozinchenko transfer bayernoleksandr zinhenko transfer bayernoleksandr zinchenko bayern 

viewscnt
Articole similare