Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dream-team! Înlocuitor de TOP pentru Mbappe la PSG şi încă 4 transferuri stelare

BREAKING | Dream-team! Înlocuitor de TOP pentru Mbappe la PSG şi încă 4 transferuri stelare

PSG

Comentarii

Eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor i-a ambţionat şi mai tare pe şefii lui PSG, care vor să-şi construiască un adevărat dream-team pentru sezonul viitor. Având în vedere că îl pierd pe Kylian Mbappe, care va pleca gratis de pe Parc des Princes, parizienii au nevoie de întăriri serioase oricum.

Cu Luis Enrique la cârmă, care se pare că va fi păstrat, PSG a început să contureze lista de transferuri pe care are de gând să le facă în fereastra de mercato care se va deschide în vară. Francezii au ratat şansa să joace o nouă finală de Liga Campionilor după ce au pierdut dubla din semifinale disputată contra Borussiei Dortmund.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

PSG îşi face dream-team. Kvaratskhelia, Osimhen sau Bernardo Silva, pe lista Parisului

Presa din Franţa a aflat numele pe care PSG le are pe lista de transferuri în vară, nume impresionante, dar având în vedere banii de care dispune PSG nu va fi o problemă. Se pregătesc, la Paris, transferuri în toate compartimentele, dar mai ales pentru atac, ţinând cont de plecarea lui Mbappe, care va slăbi forţa ofensivă.

Concret, potrivit RMC Sport, Khvicha Kvaratskhelia (23 de de ani) şi Victor Osimhen (25 de ani), ambii de la Napoli, Jules Kounde (25 de ani) şi Frenkie de Jong (27 de ani) de la FC Barcelona, dar şi Bernardo Silva (29 de ani) de la Manchester City sunt doriţi pe Parc des Princes de către şeicii de la PSG.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Dacă va reuşi toate transferurile pe care şi le-a propus, PSG va avea un lot de excepţie, cu care va putea ataca şi în sezonul viitor cel mai important trofeu european, Liga Campionilor. În Franţa domină oricum PSG, care a câştigat campionatul şi în actuala stagiune, după ce a triumfat şi anii precedenţi.

Afla mai multe despre: psgtransferuribernardo silvakvaratskheliakoundede jongosimhen 

viewscnt
Articole similare