Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Semnează Toni Kroos. Starul german a bătut deja palma, dar face marele anunţ după returul cu Bayern Munchen

BREAKING | Semnează Toni Kroos. Starul german a bătut deja palma, dar face marele anunţ după returul cu Bayern Munchen

Real Madrid

Comentarii

Internaţionalul german Toni Kroos va anunţa prelungirea contractului său cu Real Madrid, până în iunie 2025, după meciul retur cu Bayern Munchen, din semifinalele Ligii Campionilor, programat miercuri pe Santiago Bernabeu.

Experimentatul mijlocaş, în vârstă de 34 de ani, a fost transferat de Real Madrid în vara anului 2014, chiar de la Bayern Munchen, în schimbul sumei de aproximativ 30 de milioane de euro.

Kroos a câştigat de patru ori Liga Campionilor alături de clubul madrilen, precum şi trei titluri în La Liga, între alte trofee. În 2021, preşedintele clubului din capitala Spaniei, Florentino Perez, declara că Toni Kroos este "transferul secolului" pentru Real Madrid.

În ciuda vârstei sale, germanul rămâne unul dintre jucătorii pe care antrenorul Carlo Ancelotti se bazează foarte mult în continuare, fiind utilizat în 43 de meciuri de la debutul acestui sezon, în toate competiţiile.

Tony Kroos, jucător cu 108 selecţii şi 17 goluri pentru naţionala Germaniei, cu care a cucerit titlul de campion mondial în 2014 şi-a anunţat retragerea internaţională în 2021, dar a revenit recent în naţională pentru a participa la EURO 2024, găzduit de ţara sa.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare