Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curtat insistent de FCSB, Denis Alibec a retrogradat în Qatar. Drum liber spre echipa lui Gigi Becali

Curtat insistent de FCSB, Denis Alibec a retrogradat în Qatar. Drum liber spre echipa lui Gigi Becali

Stranieri

Comentarii

Al Muaither, echipă la care evoluează internaţionalul român, Denis Alibec, a retrogradat din prima ligă din Qatar.

https://orangesport.ro/primul-transfer-de-marca-anuntat-de-becali-pentru-liga-campionilor-eu-cred-ca-va-veni-la-noi-am-vorbit-cu-el-la-semafor-exclusiv-21573911Fostul jucător al Farului a prins mutarea sa mult-dorită în străinătate, la un club cu o potenţă financiară superioară, în comparaţie cu Farul Constanţa. Triplu campion al României, cu Astra Giurgiu, CFR Cluj, cât şi cu Farul Constanţa, Alibec a ajuns în campionatul din Qatar în vara trecută, la Al Muaither.

Lucrurile nu au pornit aşa cum şi-ar fi dorit, pentru Denis Alibec, în Qatar. Acesta a început să fie jucat pe o poziţie nefamiliară faţă de cea în care era folosit pe vremea când evolua în campionatul României.

Antrenorul său de la Al Muaither a decis să-l utilizeze în bandă, în majoritatea partidelor. Al Muaither a fost cea mai slabă echipă a campionatului din Qatar, în acest sezon. Au încheiat sezonul pe ultima poziţie şi au câştigat doar trei partide în această stagiune.

În 20 de meciuri disputate în tricoul celor de la Al Muaither, în campionat, Alibec a înscris de patru ori şi a oferit patru pase decisive. A marcat în ultima partidă din acest sezon, o înfrângere cu scorul de 4-3 pe terenul celor de la Al Arabi.

Înfrângerea cu Al Arabi şi rezultatul de egalitate obţinut de Al Markhiya s-au dovedit decisive, iar Muaither va juca în liga a doua, în sezonul viitor din Qatar. Astfel, odată cu retrogradarea echipei sale în eşalonul secund din Qatar, Denis Alibec ar putea avea drum liber spre FCSB, echipă a cărui patron, Gigi Becali, este entuziasmat de perspectiva revenirii lui Alibec în tricoul "roş-albastru".

Gigi Becali: "Am vorbit cu el la semafor"

"Alibec ar veni gratis. Eu cred că va veni la noi, ce mi-au zis băieţii... Eu am vorbit la semafor cu el, am deschis geamul, mi-a zis una şi alta, apoi a vorbit cu băieţii şi a zis că poate vine la noi. Să vedem acum", a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbal muaitherqatargigi becali 

viewscnt
Articole similare