Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, la FCSB cu o singură condiţie. Florin Lovin: "Doar aşa va ajunge" | EXCLUSIV

Denis Alibec, la FCSB cu o singură condiţie. Florin Lovin: "Doar aşa va ajunge" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Florin Lovin a vorbit despre şansele ca FCSB să-l transfere pe Denis Alibec (33 de ani), atacantul care a câştgat titlul în sezonul trecut de Superligă cu Farul Constanţa. Vârful de atac poate sosi liber de contract la echipa "roş-albastră".

FCSB a alcătuit o listă de transferuri cu nume importante, pe care se regăseşte şi cel al lui Denis Alibec, cel care a mai îmbrăcat tricoul "roş-albastru" în trecut. Totuşi, Florin Lovin crede că Gigi Becali are o singură şansă să-l semneze pe atacantul campion în România cu Astra, CFR Cluj şi Farul.

Singura şansa ca FCSB să-l transfere pe Denis Alibec: "Doar dacă nu va găsi ceva mai bun în străinătate"

Aceea ca Denis Alibec să nu aibă nicio ofertă mai bună decât cea de la FCSB în momentul când va fi liber de contract, după ce-şi va încheia socotelile cu qatarezii de la Muaither SC. Dacă nu va avea un salariu mai atractiv din altă parte, atunci Alibec va alege să semneze cu FCSB, crede Lovin.

"Cred că Alibec va alege FCSB doar dacă nu va găsi altceva. (...) A ajuns la o vârstă, e un jucător care poate să-ţi aducă plusul ăla de experienţă de care ai nevoie în cupele europene. Denis e un jucător... Dacă l-ai câştigat, îţi dă 300%. Trebuie să te porţi într-un anumit fel", a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

În actuala stagiune, Denis Alibec a jucat 18 meciuri (1516 minute) în toate competiţiile sezonului la Muaither SC, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat două pase decisive.

Denis Alibec a mai jucat la FCSB între ianuarie 2017 şi vara lui 2018, timp în care a strâns 42 de meciuri, 12 goluri şi 10 pase decisive.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbtransferflorin lovingigi becalitransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare