Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo – Petrolul | Bet Builder cu cotă aproape 3.00 la Betano

Dinamo – Petrolul | Bet Builder cu cotă aproape 3.00 la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Dinamoviştii sunt pe loc de retrogradare, iar ultima clasată FC Botoşani le suflă în ceafă. Nici Petrolul nu este scăpată de griji, chiar dacă a debutat cu dreptul în playout.

Dinamo – Petrolul, luni, ora 20:30, Orange Sport 1

Pe Dinamo o aşteaptă vremuri grele în playout. Din cauza incidentelor de la meciul cu UTA, vor juca toate partidele de acasă fără spectatori (au acces doar copiii sub 14 ani). Jucătorii lui Zeljko Kopic îşi obişnuieseră fanii cu victorii pe teren propriu. Au trei la rând cu UTA (1-0), cu Hermannstadt (1-0) şi cu Oţelul (3-1).

În sezonul regulat, Petrolul aa scos patru puncte din duelurile cu Dinamo (1-0 şi 1-1). Rămasă fără antrenor după plecarea lui Florin Pârvu, Petrolul este condusă de pe bancă de doi tehnicieni fără licenţă Pro, Florin Stîngă şi Ştefan Odoroabă. Despărţirea de fostul ”principal” nu le-a afectat deloc moralul ”lupilor galbeni”. În primul meci din playout, au învins-o pe FCU Craiova (1-0). În ultimele cinci deplasări din Superligă, Petrolul n-a marcat niciun gol. A scos două remize albe cu Hermannstadt şi Oţelul.

Cifrele şi miza meciului ne îndeamnă să ne aşteptăm la un joc închis între Dinamo şi Petrolul. Este greu de crezut că vreuna dintre echipe va risca mult, mai ales în prima repriză. X la pauză are cotă 1.87 la Betano. 1.50 este cota pentru sub 2.5 goluri, un pariu pe care l-am înverzit şi la meciurile din sezonul regulat. Dacă adăugam la aceste două pariuri şi că vor fi sub 8.5 şuturi pe poartă în meci, obţinem un Bet Builder la Betano cu cota 2.95.

Echipe probabile:

  • Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Gabriel Moura, Pavicic, Ilic, Borduşanu – Milanov, Abdallah, Gregorio
  • Petrolul: Zima – Dumitriu, Papp, Garutti, Ţicu – Hanca, Seto – Musi, Jair, Işfan – Berisha

Afla mai multe despre: dinamobetanobiletul zilei 

viewscnt
Articole similare