Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi anunţă de ce are nevoie ca să se bată cu Real Madrid! "Să vină, poţi s-o faci". "Revoluţia" la care s-a gândit în fotbalul românesc

Gică Hagi anunţă de ce are nevoie ca să se bată cu Real Madrid! "Să vină, poţi s-o faci". "Revoluţia" la care s-a gândit în fotbalul românesc

Superliga

Comentarii

Marele fotbalist al României, Gică Hagi, a vorbit din postura de manager despre condiţia care trebuie îndeplinită, pentru ca echipele din România să poată ţinti din nou nivelul de top, aşa cum au făcut-o în trecut.

Gică Hagi crede că echipele din România pot repeta performanţele din trecut, însă cu o condiţie

Gică Hagi a intrat în istoria fotbalului românesc ca fotbalist, iar ca antrenor îşi propune lucruri la fel de mari. Dublu campion al României din postura de principal, managerul Farului Constanţa vrea să facă performanţă şi în competiţiile europene. 

La EUROCAST 2024, "Regele" a spus că performanţele din trecut pot fi repetate de fotbalul românesc, însă cu un buget mai mare şi cu cunoştinţele potrivite. 

De altfel, Gică Hagi a spus răspicat că ar avea nevoie de un buget între 26-40 de milioane de euro, pentru a atinge nivelul de top, inclusiv să "te baţi cu Real Madrid".

"Îmi place să văd tot timpul trecutul, să mă uit, ca să pot produce ceva în viitor. Dacă ai ceva în spate, e bine să arăţi, ca să poţi face pe viitor un lucru. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Ba da (n.r. - se poate atinge nivelul performanţelor din trecut). Cu bani, trebuie să vină banii, trăim în lumea banilor. Problema fotbalului românesc acum este că am ajuns să scădem bugete. Atunci ne băteam cu ei, eram acolo, că erau bugete nelimitate. Ei, afară, erau doar mai liberi, că era libertatea în care trăiau, dar ca posibilităţi eram egali cu ei. La noi a fost nevoie doar să ieşim afară, să facem turnee, să facem acele meciuri, să-i simţim ca să putem. Se selectau cei mai buni din România şi când îi selectezi pe cei mai buni... 

Mi-e imposibil să cred că nu sunt 15 jucători sau 22 de jucători în România care să se bată cu oricine. Cu siguranţă (n.r. - avem nevoie de bani), de siguranţă şi de bani. 

Gică Hagi: "Poţi face şi cu 26-30-40 de milioane şi te baţi cu Real Madrid"

Echipele mari au ajuns la un miliard, dar nu trebuie să ajungi la un miliard. Poţi s-o faci mult mai jos, poţi produce echipa, cum a făcut Ajax, cu 60-80 de milioane şi a jucat semifinale de Champions League. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Eu zic că poţi face şi cu 26-30-40 de milioane şi te baţi cu cea mai bună, şi cu Real Madrid. Am auzit că Icardi are 10 milioane la Galatasaray. Dacă e aşa, înseamnă că trebuie să te baţi cu Real Madrid şi cu cele mai mari din lume, cel puţin tehnic, nu administrativ. Eu trebuie să găsesc jucătorul care să se bată cu ăla de la Real Madrid. Cu banii pe care îi ai trebuie să te duci să faci lucruri foarte mari, adică să câştigi", a declarat Gică Hagi la EUROCAST 2024. 

Gică Hagi a vorbit şi despre eroarea pe care a făcut-o în startul carierei

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi bugetgica hagi real madridgica hagi farul 

viewscnt
Articole similare