Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi pariază pe tricolori la EURO 2024: "Să aibă curaj şi să creadă în ce fac!". România, surpriza turneului final? | EXCLUSIV

Gică Hagi pariază pe tricolori la EURO 2024: "Să aibă curaj şi să creadă în ce fac!". România, surpriza turneului final? | EXCLUSIV
Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) are încredere foarte mare în naţionala României la EURO 2024.

Invitat la Euro Cast, un podcast Orange Sport, Gică Hagi a vorbit despre potenţialul naţionalei României şi cum poate face surpriza la EURO 2024, primul turneu final la care tricolorii au obţinut biletele de calificare după opt ani. "Regele" este sigur că România poate face o figură frumoasă.

Naţionala României va fi surpriza EURO 2024, crede Gică Hagi: "Să se autodepăşească"

Naţionala României s-a calificat la EURO 2024 după ce a terminat grupa din preliminarii pe primul loc, în faţa Elveţiei, fără înfrângere. Modul cum au arătat tricolorii în preliminarii îi dă curaj lui Gică Hagi, iar "Regele" a venit cu sfaturi important pentru elevii lui Edi Iordănescu în privinţa Campionatului European.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Hagi a spus despre naţionala României că trebuie să aibă curaj şi să creadă foarte mult în ceea ce face pe teren pentru a scoate rezultate la EURO 2024. Mai mult, "Regele" a spus că România va fi surpriza turneului final din Germania: "(n.r. - Ne calificăm?) Eu cred că o să treacă de grupe, da. Să nu se întâmple ce s-a întâmplat la U21!

S-a format o echipă, un grup foarte bun, jucători foarte talentaţi. S-au calificat şi la U21 şi la seniori. Trebuie să se ducă convinşi de ce fac, să creadă în ce fac şi să aibă curaj. Orice se poate! Să abordeze jocul, trebuie să faci ambele faze, trebuie să te aperi bine, să ştii să ataci, fiecare trebuie să dea mai mult, să se autodepăşească. (...) Au arătat că au potenţial, eu cred foarte mult în această generaţie", a declarat Gică Hag, la Euro Cast.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

EURO 2024 se desfăşoară în perioada 14 iunie - 14 iulie în Germania.

Este primul turneu final la care participă România după 8 ani, de la EURO 2016, ediţie la care tricolorii au fost eliminaţi din grupe.

Afla mai multe despre: gica hagiromaniaeuro 2024nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare