Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Neluţu Varga, un nou patron din Superliga a refuzat să-l felicite pe Gigi Becali: "Asta mai lipsea"

După Neluţu Varga, un nou patron din Superliga a refuzat să-l felicite pe Gigi Becali: "Asta mai lipsea"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este finanţatorul momentului în Superliga. Echipa sa, FCSB, a cucerit după o pauză de nouă ani, titlul de campioană a României.

După ce a refuzat să-l felicite pentru performanţa sa, Neluţu Varga speră că FCSB va ajunge în grupele unei competiţii europene, pentru a acumula puncte, pentru coeficientul UEFA, benefice şi celorlalte echipe din campionatul României.

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a recunoscut că nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru performanţa echipei sale, dar, a crezut de la începutul sezonului că FCSB va deveni campioană a României.

Patronul formaţiei din Sf. Gheorghe s-a abţinut să-l felicite pe Becali, pentru a evita orice fel de interpretare, legată de neutilizarea lui Marius Ştefănescu în meciurile directe cu FCSB. Dioszegi a numit momentul în care va putea să-l felicite pe Gigi Becali, în cazul unei victorii pe teren propriu a celor de la Sepsi, în faţa campioanei României.

Laszlo Dioszegi: "FCSB a meritat să câştige campionatul"

"Nu, nu l-am felicitat. Nu am nici numărul lui de telefon. Eu am zis încă din vară că FCSB, anul ăsta, o să câştige campionatul. Nu am numărul lui de telefon, dar FCSB a meritat să câştige campionatul.

Eu nu sunt genul să felicit pe nimeni, pentru simplu fapt că se va spune că: <<Am felicitat că nu a jucat Ştefănescu>> şi aşa mai departe.

Asta ne mai lipseşte, ca eu să îl felicit pe domnul Becali, că imediat se interpretează că Ştefănescu nu a jucat şi că noi am trântit meciul. Am să îl felicităm la anul, când am să batem la Sfântu Gheorghe.", a declarat Laszlo Dioszegi, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalinelu vargasepsi sf gheorghelaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare