Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este de neînţeles că acest turneu rămâne”. Strâinii sunt dezamăgiţi de condiţiile de la Ţiriac Open: ”Nu este nici nocturnă”

”Este de neînţeles că acest turneu rămâne”. Strâinii sunt dezamăgiţi de condiţiile de la Ţiriac Open: ”Nu este nici nocturnă”

Tenis

Comentarii

Ţiriac Open se desfăşoră la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală, în perioada 15-21 aprilie

Critice pentru Ţiriac Open

La Bucureşti se desfăşoară Ţiriac Open, turneu dotat cu premii totale de 651.865 de dolari. 

Competiţia revenită la Bucureşti după 8 ani, se desfăşoră la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală, în perioada 15-21 aprilie. Federico Coria, fratele mai tânăr al marelui Guillermo Coria, e dezamăgit de organizarea turneului care a avut loc la Bucureşti.

"Imaginaţi-vă dacă turneul de la Bucureşti s-ar fi jucat în America de Sud...Nu este nocturnă, ieri n-a mai plouat, dar nu s-a jucat decât foarte târziu...

Nava (n.r. conaţionalul său, Mariano Navone) a jucat primul set al meciului său ieri şi al doilea set astazi (n.r. joi, respectiv vineri) pentru că nu mai erau terenuri pe care să se joace. Dacă se prelungeşte meciul său cu Cerundolo, se va suspenda şi se va relua sâmbătă. Este de neînţeles că Estorilul dispare şi acest turneu rămâne", a scris Fede Coria pe Twitter.

Alejandro Tabilo (26 de ani, 41 ATP), Marton Fucsovics (32 de ani, 82 ATP) şi Gregoire Barrere (30 de ani, 128 ATP) s-au calificat, vineri, în semifinalele turneului de tenis Ţiriac Open 250.

Afla mai multe despre: tiriac openfederico coriatenis 

viewscnt
Articole similare