Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac îi face praf pe tenismenii români: ”Nu au valoare pentru nimic”

Ion Ţiriac îi face praf pe tenismenii români: ”Nu au valoare pentru nimic”

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac a lansat critici dure la adresa jucătorilor de tenis români şi a exlicat de ce aceştia nu au primit wild card-uri pe tabloul principal al turneului ATP Ţiriac Open.

Atac dur din partea lui Ion Ţiriac

La Bucureşti se desfăşoară Ţiriac Open, turneu dotat cu premii totale de 651.865 de dolari. 

Miliardarul român a fost contestat după ce a ales să nu ofere niciun wild card pentru niciun jucătorii români. Ion Ţiriac nu s-a putut abţine şi a venit cu o replică pe măsură!

"Toată lumea comentează fără să aibă habar. Dacă eu am dat un wild card în calificări şi a şi pierdut în turul 2 (n.r. - al calificărilor) în 35 de minute, cui vreţi să dau eu wild card într-un turneu oficial ATP pe tablou ca să stea pe teren 30 de minute. Jucătorii români nu au valoarea pentru wild card, nu au valoare pentru nimic. Au valoare pentru calificări, pentru turneele de 10.000, de 15.000...

Şi au valoare cei care au azi 14-15 ani. Cei de 18 sau 19 ani se vor transforma în jucători buni foarte greu. Pot să bag mâna în foc că niciun jucător nu o să câştige vreun Grand Slam dacă la 20 de ani nu are loc pe un tablou în calificări", a declarat Ţiriac.

Afla mai multe despre: ion ţiriactenisţiriac open 

viewscnt
Articole similare