Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Absenţă importantă la FCSB pentru meciul cu Universitatea Craiova. Starul echipei nici măcar nu a făcut deplasarea

EXCLUSIV | Absenţă importantă la FCSB pentru meciul cu Universitatea Craiova. Starul echipei nici măcar nu a făcut deplasarea

FCSB

Comentarii

FCSB nu se va putea baza pe Florinel Coman la derby-ul cu Universitatea Craiova, programat luni, de la 21:00.

FCSB nu se va baza pe starul echipei la meciul cu Universitatea Craiova

Deşi s-a încercat recuperarea lui Florinel Coman pentru derby-ul din Bănie, staff-ul de la FCSB a hotărât să nu rişte nimic cu vedeta echipei. Extrema campionilor a revenit din Serbia, după vizita la „vraciul” Marijana Kovacevic, dar nu va evolua în meciul cu oltenii.

Din informaţiile Orange Sport, Elias Charalambous şi Mihai Pintilii nu vor să rişte o recidivă a accidentării, mai ales că pentru Coman urmează turneul final al EURO 2024, astfel că golgheterul echipei nu a făcut deplasarea la Craiova.

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Vlad Chiricheş, reîncărcat! Mihai Stoica: "Va face deplasarea la Craiova, vrea să fie lângă băieţi"

Deşi anunţaseră iniţial că Vlad Chiricheş este out până la începutul sezonului viiitor, conducătorii de la FCSB au venit cu o veste-surpriză. Fundaşul central va face deplasarea cu echipa la Craiova şi va fi în lotul pentru derby-ul contra oltenilor, pe "Ion Oblemenco".

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a confirmat revenirea lui Vlad Chiricheş, dar s-a păstrat rezervat în privinţa şanselor de a juca în derby-ul din Bănie: "Chiricheş face deplasarea. Poate să joace la Craiova. A doua zi după ce s-a operat el se juca cu mingea. El vrea să fie lângă băieţi. Nu ştiu dacă va juca la Craiova, dar vrea să fie acolo. Probabil că va juca ultimele două meciuri", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Vlad Chiricheş a jucat 11 meciuri (830 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, fără gol sau pasă de gol în dreptul numelui său.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare