Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este situaţia tricolorilor cu probleme înainte de EURO 2024. Alibec, Drăguşin, Burcă, vizaţi direct. Cine ”este OUT definitiv” | EXCLUSIV

Care este situaţia tricolorilor cu probleme înainte de EURO 2024. Alibec, Drăguşin, Burcă, vizaţi direct. Cine ”este OUT definitiv” | EXCLUSIV
Comentarii

UEFA a decis ca numărul de jucători să crească de la 23 la 26. Este o veste aşteptată inclusiv de selecţionerul Edi Iordănescu (45 de ani), dar acesta are acum bătăi de cap cu privire la lotul pe care ar urma să-l deplaseze în Germania.

Comitetul Executiv al UEFA a decis, vineri, 3 mai, că loturile echipelor calificate la Campionatul European din Germania vor putea fi formate din 26 de jucători, în loc de maximum 23, aşa cum era în mod obişnuit.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Anunţul dat de forul european a fost de interes major pentru naţionala României şi selecţionerul ei, Edi Iordănescu, şi a fost dezbătut şi în studioul Orange Sport în prezenţa lui oficialului FRF, Andrei Vochin.

Ce jucător al României ratează complet Europeanul din Germania

Acesta a oferit detalii importante cu privire la situaţia fizică, medicală sau de joc a jucătorilor români aflaţi în vizorul naţionalei României pentru turneul final de Campionat European din Germania.

”La Burcă tragem speranţe, staff-ul medical trage sperante. Recuperarea va fi făcută la Mogoşoaia. Se zvoneşte că ar putea fi recuperat până la momentul acela. Din ce am înţeles din prejma lotului, există optimism.

La Drăguşin, orice jucător care nu joacă e o problemă. Şansa lui e că se antrenează cu un grup foarte puternic. Faptul că îl ai pe Son adversar direct la antrenamente e foarte important. Cred ca era mai bine dacă era la Genoa că ar fi jucat. (n.r. dacă era mai bine să rămână) În situaţia asta, da.

Legat de Screciu, el a fost trimis in Finlanda. Acolo sunt cei mai buni specialişti pe problema pe care o are el, la zona musculară, are şi recidivă. Aş fi puţin mai sceptic decât în cazul lui Burcă. Şanse mici să se refacă. Problema e că nici nu prea a jucat în acest sezon.

Problema asta cu Alibec o ştiam cumva despre el. Va veni la Mogoşoaia. Nu ştiu de când, dar se lucrează separat. Vor mai fi jucători care termină mai devreme. Ar trebui să se gândeasca tocmai la problema pe care Hagi a pus-o la început de sezon când nu a dat vacanţă jucătorilor, înainte de tururile preliminare.

La Moruţan e ruptura de tendon. Este out definitiv. La Florinel Coman nu e grav, poate fi apt. Nici la George Puşcaş nu cred că vor fi probleme”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

România va juca la EURO 2024 în grupa E, cu Belgia, Slovacia şi Ucraina.

Afla mai multe despre: romaniaeuro 2024echipa nationalaandrei vochinedi iordanescuorange sport 

viewscnt
Articole similare