Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără Radu Drăguşin în teren, Tottenham a fost învinsă de Arsenal în "North London Derby", cu scorul de 3-2

Fără Radu Drăguşin în teren, Tottenham a fost învinsă de Arsenal în "North London Derby", cu scorul de 3-2

Premier League

Comentarii

Tottenham Hotspur a pierdut partida de pe teren propriu, în faţa rivalei Arsenal, cu scorul de 3-2.

Echipa antrenată de Ange Postecoglou s-a îndepărtat de obiectivul principal al echipei de pe Tottenham Hotspur Stadium, calificarea în grupele UEFA Champions League. Aston Villa este principala contracandidată a londonezilor pentru ultimul loc al clasamentului din Premier League care duce în grupele Champions League.

Tottenham, înfrângere la limită în derby-ul nordului Londrei

Hojbjerg a comis un autogol în minutul 15 al partidei din nordul Londrei. Egalarea ar fi putut veni în minutul 22, la reuşita lui Van den Ven, care a fost anulata pe motiv de offside, după o analiză în camera VAR.

Bukayo Saka a înscris din pasa lui Kai Havertz, în minutul 27, iar Havertz a înscris şi el, pe finalul primei reprize, în minutul 38. Gazdele au redus din diferenţa prin Romero, în minutul 64, iar căpitanul Son Heung-Min a reaprins speranţa suporterilor celor de la Spurs, cu reuşita sa din penalty, din minutul 87.

Arsenal rămâne principala adversară a celor de la Manchester City în lupta pentru titlul din Premier League. "Tunarii" lui Mikel Arteta sunt pe prima poziţie, cu 80 de puncte după 35 de etape, în timp ce Manchester City este pe locul doi, cu 76 de puncte, însă, cu două meciuri mai puţin disputate faţă de Arsenal.

Tottenham este pe locul cinci, cu 60 de puncte, la şapte puncte în urma echipei de pe poziţia a patra, Aston Villa, cu două meciuri mai puţin jucate, faţă de echipa din Birmingham.

Afla mai multe despre: arsenaltottenhamange postecoglouradu dragusinpremier league 

viewscnt
Articole similare