Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari - FCSB | Avem toate motivele să pariem pe lider

FC Voluntari - FCSB | Avem toate motivele să pariem pe lider

Pariuri sportive

Comentarii

Chiar şi decimată de accidentări, FCSB este mare favorită contra celor de la Voluntari. Echipa lui Dică n-a câştigat niciun meci în acest an, astfel că este greu de crezut că va sparge gheaţa chiar în faţa liderului. La Betano, FCSB are o cotă bună pentru victorie.

FC Voluntari - FCSB, joi, ora 21:00, Orange Sport 1

Eliminaţi la meciul cu FC Botoşani (3-2), Olaru şi Antwi sunt suspendaţi pentru partida de la Voluntari. Vor lipsi şi Chiricheş, Pantea şi Haruţ. Ei sunt absenţi de mai mult timp din lotul ”roş-albaştrilor”. Cipriotul Charalambous are, însă, destule opţiuni pentru primul ”11”. Creţu va reveni pe partea dreaptă, iar nou-venitul Baba Alhassan are şanse mari să înceapă meciul ca titular. La Voluntari, Dică nu are mari probleme de lot. Rezervă la meciul pierdut în Bănie, cu Universitatea Craiova (1-2), Nemec ar putea reveni în atac contra lui FCSB. Ilfovenii trec prin cea mai proastă perioadă din acest sezon. Chiar dacă l-au schimbat pe Poenaru cu Dică, tot n-au reuşit să câştige vreun meci în 2024. De departe, liderul FCSB este cea mai bună echipă şi în deplasare. A strâns 28 de puncte în 13 partide din Superligă. Voluntari a bifat ultima victorie pe teren propriu în noiembrie, anul trecut (4-2 cu Farul). FCSB vrea să aibă un avans cât mai mare la startul playoff-ului, aşa că va da totul pentru o victorie pe stadionul ”Anghel Iordănescu”. Cota la Betano este mai mult decât tentantă la 2 solist (1.87). Un Bet Builder vă măreşte cota la 2.45 (pronostic 2 & peste 1.5 goluri).

Un pont la ”Statistici”

Voluntari este o echipă care îşi crează ocazii de gol în meciurile de acasă, dar îi lipseşte eficienţa. Cu UTA (0-1), Hermannstadt (1-1) şi Oţelul (1-1), ilfovenii au avut o medie de 4 şuturi pe spaţiul porţii. Ar trebui să ne aşteptăm că şi contra lui FCSB, jucătorii lui Dică vor încerca de mai multe ori să ţintească poarta lui Târnovanu. Trupa lui Charalambous domină aproape fiecare meci din deplasare şi le va fi greu ilfovenilor să blocheze şuturile lui Coman sau Băluţă. La Betano, am găsit o cotă bună pentru un total de peste 9.5 şuturi pe poartă de-a lungul meciului (2.05).

Echipe probabile:

  • FC Voluntari: Fernandez - Ricardinho, Turda, Matricardi, Aliji - Raţă, Crepulja, Cascini - Carnat, Nemec, R. Popescu
  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Alhassan, Şut, Lixandru - Oct. Popescu, Băluţă, Coman

Afla mai multe despre: fc voluntarifcsb 

viewscnt
Articole similare