Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, despre întâmplarea neplăcută cu mentorul Johan Cruyff: ”A căzut totul pe mine!” | EXCLUSIV

Gică Hagi, despre întâmplarea neplăcută cu mentorul Johan Cruyff: ”A căzut totul pe mine!”  | EXCLUSIV
Comentarii

Gheorghe Hagi a jucat la FC Barcelona în perioada 1994-1996, după ce anterior petrecuse două sezoane la marea rivală Real Madrid (1990-1992).

Transferul lui Hagi la Barcelona s-a realizat în vara anului 1994, după ce a avut loc Cupa Mondială din SUA la care ”Regele” a strălucit. Legendarul Johan Cruyff, atunci antrenor la Barcelona, a urmărit meciul cu Columbia (3-1), iar după golul marcat de Rege în poarta lui Óscar Córdoba a decis că este momentul să insiste pentru transfer.

Gică Hagi a vorbit despre anumite amintiri legate de marele Johan Cruyff. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Era o luptă cu conducerea care a căzut pe mine. Dar am avut personalitate şi am rezolvat-o. (despre întâmplarea cu secundul) Nu am fost în lot 100%. Nu ştiu ce să zic, ştiu doar că echipa a pierdut. A contat probabil.

Orice jucător când nu se vede e dezamăgit. Eram în forma foarte bune şi nu era nici în lot. Nu se poate sa intrebi, se te duci aşa! E dreptul lor, e antrenorul. Nu ştiu dacă a fost o eroare sau nu. Poate a fost o opţiune tactică. Toţi suntem oameni. Niciodată nu poţi să fii inspirat, să faci totul perfect”, a mărturisit Gică la EUROCAST 2024.

Pe parcursul unei cariere profesioniste de 29 de ani care s-a încheiat la Galatasaray în 2001, Gheorghe Hagi a jucat pentru Real Madrid şi Barcelona şi a jucat de 124 de ori pentru ţara sa, marcând 35 de goluri. 

Johan Cruyff, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti şi antrenori din lume, a evoluat ca jucător la Ajax, FC Barcelona, Los Angels Aztecs, Washington Diplomats, Levante şi Feyenoord Rotterdam.

  • El a antrenat echipele Ajax Amsterdam, FC Barcelona şi naţionala Cataluniei.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: gică hagijohan cruyffbarcelona 

viewscnt
Articole similare