Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Kane, indisponibil pentru Bayern Munchen. Atacantul englez s-a accidentat în duelul cu Real Madrid

Harry Kane, indisponibil pentru Bayern Munchen. Atacantul englez s-a accidentat în duelul cu Real Madrid

Bayern Munchen

Comentarii

Inernaţionalul englez Harry Kane (30 de ani) va fi absent pentru Bayern Munchen la ultimul meci al sezonului din Bundesliga.

Kane va absenta de la ultimul meci al sezonului pentru Bayern

Harry Kane nu va evolua în meciul din ultima etapă din Bundesliga, sâmbătă, la Hoffenheim, din cauza unei accidentări la spate.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Atacantul celor de la Bayern Munchen are asigurat titlul de golgheter, cu 36 de goluri, în primul său sezon în Germania (rivalul său imediat, Serhou Guirassy de la VfB Stuttgart, este la zece goluri în urmă).

"Harry urmează un tratament cu medicul său personal. El nu mai este aici şi nu se va deplasa la Hoffenheim", a declarat vineri antrenorul său, Thomas Tuchel, într-o conferinţă de presă, indicând că jucătorul de 30 de ani suferă de o accidentare la spate care l-a forţat să iasă pe finalul meciului cu Real Madrid din manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor (1-2).

Accidentarea la spate a lui Kane, care s-a agravat în timpul meciului de la Madrid, este un motiv de îngrijorare în Anglia, selecţionerul Gareth Southgate urmând să anunţe marţi lotul pentru EURO.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Cu 62 de goluri în 89 de apariţii de când a debutat în 2015, Harry Kane este cel mai bun marcator al Angliei din toate timpurile.

Afla mai multe despre: harry kanebayern munchenbundesliga 

viewscnt
Articole similare