Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei dintr-un foc. Primii fotbalişti care au semnat deja cu Bayern Munchen în vederea noului sezon

Trei dintr-un foc. Primii fotbalişti care au semnat deja cu Bayern Munchen în vederea noului sezongalerie foto

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen le-a oferit contracte profesioniste unor jucători de la propria academie, Lovro Zvonarek, Noel Aseko Nkili şi Adam Aznou, a anunţat clubul bavarez.

Mijlocaşul ofensiv croat Zvonarek, 19 ani, şi extrema marocană Aznou, 17 ani, au semnat până în iunie 2027, în timp ce mijlocaşul defensiv Aseko Nkili, cu origini din Guineea Ecuatorială, a parafat o înţelegere până în iunie 2026.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Zvonarek a avut deja patru apariţii pentru echipa profesionistă a bavarezilor şi a marcat un gol, duminica trecută, în partida cu VfL Wolfsburg (2-0).

''Lovro Zvonarek, Noel Aseko Nkili şi Adam Aznou sunt jucători tineri cu un mare potenţial. Faptul că putem oferi contracte profesioniste altor trei tineri spune mult despre munca noastră la FC Bayern Campus.

Este filosofia noastră de a avea cea mai mare permeabilitate posibilă pentru prima echipă, deoarece este o componentă importantă a clubului Bayern dezvoltarea de tineri jucători pentru cel mai înalt nivel'' , a declarat directorul sportiv al lui Bayern, Christoph Freund.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare