Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool - Chelsea | Pontul zilei la Betano

Liverpool - Chelsea | Pontul zilei la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Liverpool vrea să îi ofere un cadou special de despărţire lui Jurgen Klopp: titlul din Premier League. ”Cormoranii” sunt primii în clasament, dar Arsenal şi Manchester City vin puternic din spate. O victorie cu Chelsea le-ar asigura celor de la Liverpool câteva zile de linişte. Betano oferă cote interesante pentru cei care mizează pe echipa lui Klopp.

Liverpool - Chelsea, ora 22:15, Orange Sport 1

Anfield este un teren minat pentru echipele din Premier League. Liverpool a ajuns la 22 de meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu. Echipa lui Klopp a învăţat să facă spectacol şi fără vedeta Salah. Egipteanul s-a accidentat la Cupa Africii şi va mai sta pe bară până la finalul lunii viitoare. În cinci meciuri oficiale fără Salah, Liverpool a înscris 14 goluri. Atacul ”cormoranilor” este pe mâini bune. Nunez şi Jota sunt în cea mai bună formă din acest sezon. Au marcat împreună de 14 ori în campionat. Când nu joacă pe ”Stamford Bridge”, Chelsea devine o echipă mediocră. S-a întors cu patru înfrângeri din ultimele cinci deplasări din Premier League. Mai mult decât atât, săptămâna trecută a pierdut în Cupa Ligii pe terenul divizionarei secunde Middlesbrough (1-0). 17 puncte sunt între Liverpool şi Chelsea, ceea ce demonstrează diferenţa mare de valoare dintre cele două echipe. La Betano, puteţi încerca MegaCota pentru victoria lui Liverpool (1.57). Dacă sunteţi dispuşi să riscaţi mai mult, Bet Builder-ul 1&Peste 2.5 goluri&Ambele înscriu are cotă 2.47.

Cine marchează pe Anfield

Uruguayanul Nunez şi portughezul Jota sunt principalele pericole pentru poarta lui Chelsea. Cei doi au reuşit câte o dublă în ultimul meci din campionat, cu Bournemouth (4-0). La Betano, puteţi crea Bet Builder cu Nunez şi Jota pe lista marcatorilor şi în derby-ul de diseară. 4.40 este cota pentru câte un gol înscris de Nunez şi Jota contra lui Chelsea.

Echipe probabile:

  • Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Jones, Mac Allister, Gravenberch; Jota, Nunez, Diaz
  • Chelsea: Petrovic; Disasi, Silva, Badiashile, Chilwell; Caicedo, Fernandez; Palmer, Gallagher, Sterling; Broja

Afla mai multe despre: liverpoolchelsea 

viewscnt
Articole similare