Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A semnat cu Arsenal. Jucătorul l-a convins pe Arteta şi şi-a pus semnătura pe acte

OFICIAL | A semnat cu Arsenal. Jucătorul l-a convins pe Arteta şi şi-a pus semnătura pe acte

Arsenal

Comentarii

Arsenal a reuşit să îşi convingă unul dintre jucătorii cu experienţă să semneze prelungirea de contract, cea iniţială fiind valabilă până la finalul acestui sezon.

Arsenal şi-a asigurat serviciile unui jucător cu experienţă şi în sezonul viitor

Arsenal a anunţat, joi, 9 mai, că Jorginho a semnat o prelungire a contractului. Mjlocaşul italian ar fi refuzat oportunitatea de a se întoarce în Serie A, relatează The Guardian.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a jucat un rol important în acest sezon în încercarea celor de la Arsenal de a câştiga primul titlu după 20 de ani.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange 

Agentul lui Jorginho lăsase să se înţeleagă în martie că jucătorul s-ar putea întoarce în Italia, unde a jucat pentru Verona şi Napoli înainte de a ajunge la Chelsea în iulie 2018 pentru suma iniţială de 50 de milioane de lire sterline.

Arsenal a dorit să păstreze un jucător cu o experienţă vastă, având în vedere tinereţea echipei lui Arteta, iar Jorginho a acceptat termenii la sfârşitul lunii trecute pentru a rămâne pentru ceea ce se crede că va fi încă un sezon. Iniţial, el a semnat un contract pe 18 luni atunci când s-a mutat de la Chelsea, în ianuarie 2023.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Suntem încântaţi că Jorgi a semnat un nou contract cu noi", a declarat Arteta. "Jorgi este o parte atât de importantă a echipei noastre, un model de rol cu mari abilităţi de conducere şi o capacitate unică de stil de joc care îi face pe toţi cei din jurul său mai buni pe teren.

Suntem foarte încântaţi că Jorgi şi familia sa s-au angajat alături de noi şi suntem cu toţii încântaţi să continuăm această călătorie împreună", a continuat antrenorul lui Arsenal.

Afla mai multe despre: arsenalpremier leaguejorginho 

viewscnt
Articole similare