Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” şi-au demolat rivalii cu goluri peste goluri. Scorul este prea mic pentru ce s-a jucat pe teren | VIDEO

Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” şi-au demolat rivalii cu goluri peste goluri. Scorul este prea mic pentru ce s-a jucat pe teren | VIDEO

Arsenal

Comentarii

Arsenal a demolat-o pe Chelsea, pe Emirates. ”Tunarii” lui Arteta nu au avut milă faţă de rivali şi şi-au consolidat poziţia în vârful clasamentului din Premier League.

Arsenal, victorie de proporţii contra rivalei Chelsea. Derby londonez plin de goluri de partea gazdelor

Arsenal a învins-o, teren propriu, pe Chelsea, cu scorul de 5-0, în meci restanţă din etapa a 29-a a campionatului Angliei.

Pentru Arsenal au marcat Leandro Trossard, în minutul 4, Ben White, în minutele 70 şi 52, şi Kai Havertz, în minutele 57 şi 65.

În urma acestui rezultat, în clasamentul din Premier League, Arsenal ocupă în continuare locul 1, cu 77 de puncte, în timp ce Chelsea este la jumătatea clasamentului, doar pe 9, cu 47 de puncte.

Rivalele ”tunarilor” la titlu, Liverpool şi Manchester City, ocupă locurile 2 şi 3, cu 74 de puncte, respectiv 73. ”Cormoranii” au un meci mai puţin, iar ”cetăţenii” - două în minus.

Arsenal mai are, astfel, de jucat patru meciuri din actualul sezon din Premier League: deplasare cu Tottenham (28 aprilie), acasă cu Bournemouth (4 mai), deplasare cu Manchester United (12 mai) şi acasă cu Everton (19 mai).

Afla mai multe despre: arsenalchelseapremier league 

viewscnt
Articole similare