Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima oră. Unai Emery a decis. Ce se întâmplă cu antrenorul care este aproape de a o duce pe Aston Villa în Liga Campionilor

Ultima oră. Unai Emery a decis. Ce se întâmplă cu antrenorul care este aproape de a o duce pe Aston Villa în Liga Campionilor

Premier League

Comentarii

Antrenorul spaniol al celor de la Aston Villa, Unai Emery (52 de ani), a luat decizia cu privire la viitorul său în cariera de tehnician.

Aston Villa şi Unai Emery s-au pus de acord. Ce decizie a fost luată de cele două părţi

Aston Villa a anunţat prelungirea contractului managerului Unai Emery până în iunie 2027. Actualul contract expira în 2026.

Emery a declarat pentru site-ul clubului: "Ne bucurăm de drumul nostru împreună cu fanii lui Villa, cu proprietarii clubului, cu conducerea şi cu acest mare grup de jucători de care suntem mândri. Eu şi conducerea fotbalului, împărtăşim viziunea proprietarilor".

Aston Villa este antrenor la Aston Villa din 1 noiembrie 2022. Până în momentul de faţă, ibericul a disputat 77 de meciuri la cârma formaţiei din Birmingham, cu un bilanţ de 44 de victorii, 14 remize şi 19 înfrângeri.

Pe Aston Villa este foarte aproape de a duce în grupele Ligii Campionilor, dar şi să câştige un trofeu european: Conference League, competiţie în care echipa a ajuns în faza semifinalelor.

De-a lungul carierei de antrenor, Emery le-a mai pregătit pe Lorca Deportiva, UD Almeria, Valencia, Spartak Moscova, Sevilla, PSG, Arsenal şi Villareal.

Afla mai multe despre: unai emeryaston villapremier league 

viewscnt
Articole similare