Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, dorit ”la pachet” cu un jucător de un club la modă din Italia. ”Au venit să ne vadă, dar s-au sucit şi cu mine, şi cu el”

Răzvan Lucescu, dorit ”la pachet” cu un jucător de un club la modă din Italia. ”Au venit să ne vadă, dar s-au sucit şi cu mine, şi cu el”

Superliga

Comentarii

Răzvan Lucescu (55 de ani) a fost dorit de un club de tradiţie din Italia, unul care a luat Serie A în 1991 şi a fost în finala Cupei Campionilor Europeni din 1992, pierdută în faţa celor de la FC Barcelona (0-1).

Răzvan Lucescu a fost la un pas să antreneze şi el în Italia, la fel cum a făcut-o în urmă cu mulţi ani şi tatăl său, Mircea Lucescu

Concret, Lucescu junior a fost pe lista celor de la Sampdoria, la finalul sezonului 2011-2012, pe vremea când are antrenor la Rapid.

Ce jucător le-a venit de hac lui Răzvan Lucescu şi Alex Ioniţă 

Acesta ar fi urmat să ajungă la formaţia din Genova alături de un elev al său de atunci, Alex Ioniţă. Dar mutarea de senzaţie a celor doi în Serie A a căzut.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Jucătorul a povestit tot episodul de atunci. Mai exact, toate speranţele lui Răzvan Lucescu şi Alex Ioniţă de a ajunge ”la pachet” la Sampdoria s-au risipit după ce Rapid a pierdut meciul cu Concordia Chiajna, scor 0-1. Golul a fost marcat de Adi Popa, pe atunci jucători al ilfovenilor.

“A fost un moment când am ajuns la un nivel fizic şi mental foarte bun. Apoi mi-am rupt ligamentele gleznei. Au urmat 8 luni de chin, plus încă vreo trei. Un an de zile m-a chinuit şi am avut probleme cu glezna.

Ei vorbiseră să merg împrumut în Germania, în Liga 2 sau Liga 3, să am cât mai multe meciuri în picioare. În acelaşi timp, m-au sunat fraţii Becali şi mi-au zis că e o echipă în Italia, Sampdoria, care îl doreşte şi pe Răzvan Lucescu, dar şi pe mine.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Dar asta peste 6 luni. Să vin la Rapid, să joc şase luni şi să plecăm împreună la Sampdoria. A urmat meciul de coşmar cu Chiajna, când ne-a dat Adi Popa gol şi ne-au bătut cu 1-0. Noi ne băteam la campionat.

Ăla a fost meciul în care cei de la Sampdoria au venit să ne vadă. Rui Duarte a luat cartonaş roşu, a fost o chinuială de meci. Eu ieşisem prin minutul 60, nici nu atinsesem mingea.

Noi, pe locul 2, Chiajna pe ultimul loc. Sampdoria s-a sucit şi cu mine şi cu Răzvan Lucescu. Nici pe el nu l-au mai luat. Aşa îmi spusese domnul Becali. Se întâmplă. Cum şi o alunecare poate schimba totul“, a declarat Alex Ioniţă, conform Fanatik.

Acum, la mai bine de 10 ani distanţă, Sampdoria se află în Serie B şi luptă pentru promovare, în timp ce Răzvan Lucescu este antrenor la PAOK, iar Alex Ioniţă joacă la YN Yukun, în liga a doua chineză.

Afla mai multe despre: razvan lucescusampdoriaserie aalex ionitarapid 

viewscnt
Articole similare