Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uriaş! Răzvan Lucescu revine în lupta la titlul din Grecia. PAOK a învins dramatic liderul AEK Atena şi speră să ajungă campioană

Uriaş! Răzvan Lucescu revine în lupta la titlul din Grecia. PAOK a învins dramatic liderul AEK Atena şi speră să ajungă campioană
Comentarii

PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea AEK Atena, în etapa a opta a play-off-ului campionatului elen.

PAOK s-a impus cu scorul de 3-2 pe teren propriu în partida cu liderul campionatului din Grecia, AEK Atena, într-o manieră dramatică. Abdul Baba Rahman, fostul jucător al celor de la Chelsea a înscris golul victoriei celor de la PAOK chiar pe finalul partidei, în minutul 90.

PAOK, victorie în prelungiri împotriva liderului AEK Atena

Gazdele au deschis scorul prin Konstantelias, în minutul 3, dar Pineda a egalat situaţia pe tabela de marcaj, în minutul 9. Oaspeţii au preluat conducerea în minutul 75, prin golul marcat de apărătorul Domagoj Vida. PAOK a reuşit să egaleze în minutul 81, când Giannis Konstantelias a înscris al doilea său gol.

Cu această victorie, PAOK a trecut pe locul al doilea în campionat, cu 71 de puncte, la egalitate cu formaţia de pe locul trei, Panathinaikos, şi la patru puncte de liderul AEK Atena. Spre deosebire de AEK, PAOK are un meci în plus de disputat. În următoarea etapă, echipa din Salonic o găzduieşte pe Olympiakos.

În cupele europene, PAOK s-a prăbuşit în faza sferturilor din UEFA Conference League, după două înfrângeri în faţa formaţiei belgiene Club Brugge. Campioana Greciei îşi va începe următoarea campanie europeană în preliminariile UEFA Champions League, o potenţială sursă consistentă de bani pentru cluburile elene.

Afla mai multe despre: paokrazvan lucescuaek atenagrecia 

viewscnt
Articole similare