Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are în lot "cel mai bun atacant român". Mihai Stoica, cuvinte mari despre fotbalistul lui Charalambous: "Nu pierde nicio minge"

FCSB are în lot "cel mai bun atacant român". Mihai Stoica, cuvinte mari despre fotbalistul lui Charalambous: "Nu pierde nicio minge"

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu Farul, scor 2-1, şi a cucerit titlul în Superligă, după o pauză de nouă ani.

Primul gol al campioanei României a fost marcat de David Miculescu. De altfel, atacantul a fost remarcat şi de Mihai Stoica.

"La ora actuală, Miculescu este cel mai bunt atacant român. Şi va demonstra în sezonul următor că va fi mult mai bun decât este acum. Este un fotbalist care nu pierde nicio minge, un fotbalist care a marcat exact când trebuia şi care a intrat în echipă exact când trebuia" , a spus Mihai Stoica.

FCSB - Farul 2-1

FCSB a învins-o, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 pe Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al echipei patronate de Becali data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

FCSB a deschis scorul în minutul 26, când Miculescu a primit în careu, de la Olaru, şi a înscris. Grameni l-a blocat pe Olaru în ultimul moment la faza din minutul 62, pentru ca, în minutul 77, Olaru să scape singur cu Buzbuchi, însă portarul oaspeţilor a reuşit să devieze balonul pe lângă poartă.

După doar două minute, Louis Munteanu a centrat de pe dreapta, iar Rivaldinho a egalat cu o lovitură de cap. FCSB şi-a acontat titlul în minutul 84, atunci când Alexandru Băluţă a marcat. Gazdele au aşteptat analiza VAR, golul a fost acordat, iar jucătorii lui Elias Charalambous sunt matematic campioni.

Afla mai multe despre: miculescumihai stoica 

viewscnt
Articole similare