Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tony a tras un semnal de alarmă după ce Poli Iaşi a ajuns pe ultimul loc în Superliga: "Cine nu vrea să lupte până la sfârşit să plece"

Tony a tras un semnal de alarmă după ce Poli Iaşi a ajuns pe ultimul loc în Superliga: "Cine nu vrea să lupte până la sfârşit să plece"

CSM Poli Iași

Comentarii

Tony da Silva, antrenorul celor de la Poli Iaşi, a reacţionat după înfrângerea echipei sale pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad, cu scorul de 2-0.

Antrenorul celor de la Poli Iaşi le cere jucătorilor săi să dea totul în ultimele două meciuri ale echipei în acest sezon, la Sibiu, cu FC Hermannstadt şi pe teren propriu împotriva Petrolului Ploieşti. Tehnicianul portughez a remarcat o atitudine necorespunzătoare a jucătorilor săi la partida cu UTA Arad.

Tony le-a promis încă o dată suporterilor ieşeni că va salva echipa de la retrogradarea în Liga 2.

"Au fost mai buni ca noi. Noi, cu această atitudine, nu avem nicio şansă. Eu ştiam când am venit la acest club că va fi dificil să ne salvăm. Băieţii aleargă, dar lipseşte un pic de concentrare, de noroc. Nu avem nicio scuză. Eu am venit aici, ştiam unde vin.

O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor. Trebuie să stăm cu capul în sus. A fost lipsă de concentrare", a declarat Tony, la flash-interviu.

Da Silva are aşteptări mai mari din punct de vedere al implicării jucătorilor săi în ultimele două partide din Superliga, în acest sezon.

"Ne-a lipsit ultima pasă, ultima centrare. Cine vrea să lupte până la sfârşit să stea, cine nu vrea, să plece. Trebuie să lupte pentru public, pentru toţi. Eu sunt supărat pe mine. Viaţa n-a fost uşoară pentru mine.

Eu vreau o echipă cu atitudine, să mănânce iarbă. Mai avem două finale. Sunt şanse să câştigăm 6 puncte, după o să vedem dacă ne salvăm direct sau la baraj", a continuat Tony da Silva.

Poli Iaşi este pe ultimul loc din Superliga după înfrângerea cu UTA Arad. Dinamo este pe locul 15, loc direct retrogradabil, cu acelaşi număr de puncte, iar FC Botoşani ocupă locul 14, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: poli iasitonytony da silvauta aradsuperligaplay-out 

viewscnt
Articole similare