Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul măreţ gândit de Dumitru Dragomir pentru Gigi Becali: „Atacant mai bun decât el nu găseşte la FCSB!”

Planul măreţ gândit de Dumitru Dragomir pentru Gigi Becali: „Atacant mai bun decât el nu găseşte la FCSB!”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir a analizat titul câştigat de FCSB şi a venit cu nişte propuneri interesante de transferuri pentru Gigi Becali.

Dumitru Dragomir, sfaturi pentru Gigi Becali după titlul câştigat

Fostul şef de la LPF îl sfătuieşte pe Gigi Becali să-l păstreze pe David Miculescu, considerându-l un atacant de mare valoare. De asemenea, Dumitru Dragomir i-a dat un sfat preţios şi lui Tavi Popescu, cel pe care îl consideră înlocuitorul lui Florinel Coman la FCSB.

„Să aibă grijă de Miculescu, alt vârf de atac mai bun n-o să găsească. Să îi dea meciuri în picioare. Să consolideze echipa asta pe care o are. Pentru că alte valori mai mari din ţară nu are de unde să aducă. Pe Alibec şi pe Louis Munteanu bine face dacă îi aduce. 

Alibec e învăţat cu FCSB, să vedem dacă ăsta micu’ se adaptează. Vine pe turnantă puternic. Mie îmi plac ambii fundaşi centrali. Nu este accidentare gravă. Când ai mâna ruptă, în două săptămâni eşti bine mersi.

Este la 28 de puncte de a doua clasată. FCSB este campioană de când a început sezonul. Este cea mai bună echipă din campionat, cu cel mai bun antrenor, din moment ce au luat campionatul.

Staff-ul este foarte bun. Este singurul patron care a rămas de 20 de ani în fotbal. Altul nu mai există. Toţi s-au curăţat. Unii au dat faliment, alţii s-au pricopsit. Aş recomanda să înveţe limba engleză Tavi Popescu.

O să îl caute foarte mulţi impresari în viitorii doi ani. El va fi înlocuitorul lui Florinel Coman. Categoric. Chiar dacă acum corpul său s-a învăţat şi cu efortul făcut către păsărici”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare