Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a făcut SHOW după victoria de la Iaşi: „Parcă spuneaţi că UTA e prima retrogradată!”

Mircea Rednic a făcut SHOW după victoria de la Iaşi: „Parcă spuneaţi că UTA e prima retrogradată!”

UTA

Comentarii

UTA a câştigat meciul cu Poli Iaşi, scor 2-0, în play-out-ul Superligii României

Prima reacţie a lui Mircea Rednic după Poli Iaşi - UTA Arad 0-2

Mircea Rednic a făcut senzaţie la interviul de după meci, amintindu-le oamenilor din fotbal din România că UTA era dată drept retrogradată înainte de startul sezonului. De asemenea, antrenorul arădenilor vrea ca echipa lui să câştige şi cele două meciuri rămase.

„În prima repriză am suferit, doar ne-am apărat, am ajuns sporadic în careul lor. Fotbalul se joacă pe goluri, asta e. Repriza a doua a fost noastră, asta şi datorită schimbărilor. I-am surprins pe contraatac şi am reuşit să câştigăm.

Aşa se joacă acum în play-off. Sunt meciuri grele, mă bucur că am terminat cu victorie. Pregătim meciul cu FCU Craiova, cu Adrian Mititelu, prietenul meu. Oţelul a fost cea mai echilibrată echipă, ne-a dat încredere faptul că am reuşit să câştigăm cu ei.

Spuneaţi că noi retrogradăm, că prima echipă retrogradată e UTA. E greu când faci atâtea schimbări la nivel de lot, dar am revenit. Cu inima stau bine. Cu FCU să fie stadionul plin şi să terminăm campionatul cu o victorie”, a declarat Mircea Rednic, după Poli Iaşi - UTA Arad 0-2.

Afla mai multe despre: uta aradpoli iasimircea rednic 

viewscnt
Articole similare