Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla a anunţat plecarea antrenorului. Quique Sanchez Flores ”a reuşit să schimbe această situaţie”

Sevilla a anunţat plecarea antrenorului. Quique Sanchez Flores ”a reuşit să schimbe această situaţie”

La Liga

Comentarii

Sevilla a anunţat plecarea antrenorului Quique Sanchez Flores (59 de ani) la finalul acestui sezon, după doar o jumătate de an petrecută la cârma andaluzilor.

Quique Sanchez Flores nu va mai fi antrenorul celor de la Sevilla 

Sevilla a transmis, sâmbătă, 18 mai, un comunicat în care a anunţat plecarea antrenorului Quique Sanchez Flores la finalul sezonului, la doar şase luni de la sosirea sa pe banca clubului andaluz.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Contractul tehnicianuluii în vârstă de 59 de ani a expirat în iunie 2025, dar preşedintele Sevillei, Jose Maria del Nido Carrasco, a declarat că cele două părţi au convenit să plece la finalul sezonului.

"Vreau să îi mulţumesc. Clubul se afla într-o situaţie foarte dificilă, iar el a reuşit să schimbe această situaţie, cu multă muncă", a declarat preşedintele FC Sevilla, într-o conferinţă de presă, fără a da indicii cu privire la numele succesorului său.

Quique Sanchez Flores a sosit în decembrie, când clubul se afla pe locul 16 în clasament, şi a reuşit să ducă FC Sevilla pe locul 12 în La Liga.

Preşedintele echipei de şapte ori câştigătoare a Ligii Europa a mai afirmat sâmbătă că vrea să-i ofere căpitanului Jesus Navas un contract "pe viaţă".

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Sevilla anunţase, joi, 16 mai, că Jesus Navas, în vârstă de 38 de ani, jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria clubului, va părăsi formaţia andaluză la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: sevillala ligaquique sanchez flores 

viewscnt
Articole similare