Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Toată lumea mă întreabă”. Informaţii preţioase dinspre anturajul lui Radu Drăguşin. A fost sau nu o eroare să aleagă Tottenham în locul lui Bayern?

”Toată lumea mă întreabă”. Informaţii preţioase dinspre anturajul lui Radu Drăguşin. A fost sau nu o eroare să aleagă Tottenham în locul lui Bayern?

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (22 de ani) nu trece prin cele mai bune momente de la transferul său în Premier League, la Tottenham.

Radu Drăguşin s-a transferat în această iarnă de la Genoa la Tottenham pentru suma de 25 de milioane de euro, plus bonusuri.

Dar trece printr-un moment nefast în prezent. Spurs are o serie dezastruoasă de rezultate în campionat, înregistrând patru eşecuri la rând.

În acest interval de meciuri, echipa londoneză a primit nu mai puţin de 13 goluri. Chiar şi în aceste condiţii, cu o apărare extrem de fragilă, Ange Postecoglu nu a apelat şi la Radu Drăguşin.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange 

Ultimul meci în care Drăguşin a jucat a fost în victoria cu Luton, 2-1, la data de 30 martie. Atunci a fost integralist.

Masa internaţionalului român, Svetlana Simion, a vorbit şi ea despre situaţia fiului său. Ea s-a arătat încrezătoare în potenţialul acestuia şi este convinsă că Radu se va lupta şi mai mult pentru a deveni jucător de bază la Tottenham.

”Toată lumea mă întreabă ce se întâmplă şi când o să joace. Eu spun şi îmi menţin afirmaţia că este acolo unde şi-a dorit.

Va munci şi mai mult pentru a-şi câştiga locul. Îşi trăieşte un vis şi pentru asta sunt super mulţumită”, a declarat Svetlana Drăguşin, prezentă la premiera filmului ”În inima naţionalei”.

Radu Drăguşin a adunat 229 de minute în cele şase meciuri pe care le-a disputat până acum la Tottenham, toate în Premier League.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În momentul de faţă, fundaşul central român este cotat la 25 de milioane de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: radu dragusinpremier leaguestranierisvetlana dragusin 

viewscnt
Articole similare