Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Antrenorul din Premier League cu meciuri în Superliga ca jucător, OUT de la echipă la finalul sezonului

OFICIAL | Antrenorul din Premier League cu meciuri în Superliga ca jucător, OUT de la echipă la finalul sezonului

Premier League

Comentarii

Roberto De Zerbi, antrenorul italian al celor de la Brighton & Hove Albion va părăsi formaţia din Premier League la finalul acestui sezon.

Tehnicianul italian în vârstă de 44 de ani o va părăsi pe Brighton la finalul acestui sezon, este anunţul clubului din sudul Angliei. Fostul mijlocaş ofensiv al celor de la CFR Cluj, în perioada 2010-2012, a ajuns la capătul şederii sale pe banca celor de la Brighton, după aproape doi ani de la preluarea echipei.

Roberto De Zerbi o părăseşte pe Brighton

Brighton a încheiat sezonul precedent din Premier League pe poziţia a şasea, loc care a dus-o pe formaţia lui De Zerbi în grupele UEFA Europa League. Pe plan european, Brighton a încheiat parcursul din Grupa B pe prima poziţie, în faţa celor de la Marseille, Ajax şi AEK Atena.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

De Zerbi a mai antrenat echipe precum Darfo Boario, Foggia, Palermo, Benevento, Sassuolo şi Şahtior Doneţk, pe parcursul carierei sale de antrenor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Brighton poate încheia acest sezon de Premier League chiar pe locul 13, în cazul în care va pierde partida din ultima etapă cu Manchester United, iar Bournemouth, Wolves şi Crystal Palace se vor impune în partidele lor.

Roberto De Zerbi a preluat-o pe Brighton după o perioadă de trei ani în care Graham Potter a antrenat formaţia din sudul Angliei.

Afla mai multe despre: roberto de zerbipremier leaguecfr clujbrighton 

viewscnt
Articole similare