Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ange Postecoglou îi spubleră speranţele lui Radu Drăguşin. Cine va juca în apărare după accidentarea unui fundaş important de la Tottenham

Ange Postecoglou îi spubleră speranţele lui Radu Drăguşin. Cine va juca în apărare după accidentarea unui fundaş important de la Tottenham

Premier League

Comentarii

Destiny Udogie, fundaşul stânga italian al celor de la Tottenham Hotspur s-a operat şi va rata restul sezonului de Premier League.

Tânărul fundaş lateral transferat de Tottenham de la Udinese s-a operat şi nu va mai juca în acest sezon. Vestea a venit într-un moment oportun pentru Radu Drăguşin, în condiţiile în care Micky van den Ven, colegul al internaţionalului român în compartimentul defensiv poate juca pe postul de fundaş lateral stânga.

Destiny Udogie va rata restul sezonului

Întrebat despre soluţiile sale pentru postul de fundaş stânga, Ange Postecoglou a oferit un răspuns dezamăgitor pentru fanii lui Radu Drăguşin.

Ben Davies, experimentatul apărător galez, este varianta numărul unu pentru Postecoglou, în următoarea perioadă, pentru postul de fundaş stânga. Astfel, linia de fundaşi centrali va rămâne aceeaşi, alcătuită din Cristian Romero şi Micky van den Ven.

Davies poate evolua pe posturile de fundaş stânga, cât şi central, iar Postecoglou a decis să-l utilizeze în flancul stâng al defensive, în absenţa lui Destiny Udogie.

"Davies va fi titular", a spus antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglou.

Următorul meci al celor de la Tottenham este unul foarte important pentru gruparea lui Ange Postecoglou. "North London Derby", meciul dintre cele două formaţii din nordul Londrei, Arsenal şi Tottenham, se anunţă incendiar, în contextul actual din clasament.

Tottenham speră la ultimul loc care duce în grupele UEFA Champions League, locul patru. Aston Villa este principala contracandidată a celor de la Tottenham pentru locul patru. Arsenal speră să pună presiune pe Manchester City cu o victorie în derby-ul cu Tottenham, după ce Liverpool a ieşit oficial în lupta la titlu, după un egal pe terenul lui West Ham United.

Afla mai multe despre: premier leaguetottenhamange postecoglouradu dragusin 

viewscnt
Articole similare