Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mâine plec la Liverpool să negociez în locul lui Klopp". Gigi Becali şi-a anunţat supremaţia în Superliga: "Ce să facă Şumudică şi Petrescu?"

"Mâine plec la Liverpool să negociez în locul lui Klopp". Gigi Becali şi-a anunţat supremaţia în Superliga: "Ce să facă Şumudică şi Petrescu?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a comentat cu umor titlul cucerit matematic, în urma victoriei cu Farul, sâmbătă, pe Arena Naţională.

Gigi Becali "s-a instalat" la Liverpool, după ce a câştigat titlul cu FCSB: "Au nevoie în locul lui Klopp"

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

Duminică, Gigi Becali a glumit pe seama performanţei reuşite de FCSB în România, iar din acest moment urmăreşte grupele Champions League. 

"Mâine plec la Liverpool, că plec să negociez în locul lui Klopp (n.r. - râde), să văd, să vedem, m-au sunat, au nevoie în locul lui Klopp. Dumnezeu le face pe toate ca să arate la oameni că stăpânul e stăpân şi ochiul stăpânului îngraşă animalul şi că vede mai bine decât toţi slujitorii averea lui. 

Campionatul îl iau ca să iau bani din Europa, am ruta campioanelor, e mai uşor cu echipe din ţări mai de nivelul nostru sau chiar şi mai sărace, chiar şi mai tari, dar care pot fi bătute", a declarat Gigi Becali, a doua zi după ce FCSB şi-a asigurat matematic titlul.

De asemenea, Gigi Becali nu este impresionat de sosirile lui Marius Şumudică şi Dan Petrescu la Rapid Bucureşti, respectiv CFR Cluj. 

"Ce să facă Şumudică şi Petrescu? La un loc nu pot face ei... Ce să facă? Ce prime? Prima la stânga şi prima la dreapta! Primă în Champions League, când aduc banii", a adăugat finanţatorul FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbfcsb campioana romaniei 

viewscnt
Articole similare