Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A purtat tricoul lui Sepsi, dar nu s-a bucurat la goluri: ”Am crezut că a semnat cu Farul”. Ironie după gafa din defensiva ”Regelui”: ”Dar din dar se face Rai”

A purtat tricoul lui Sepsi, dar nu s-a bucurat la goluri: ”Am crezut că a semnat cu Farul”. Ironie după gafa din defensiva ”Regelui”: ”Dar din dar se face Rai”

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa şi Sepsi OSK au oferit un adevărat spectacol la Ovidiu, dar formaţia covăsneană a cules laurii după ce a umilit-o pe trupa lui Hagi. Concluziile duelului de la malul mării au fost trase de expertul Orange Sport, Andrei Vochin.

Farul Constanţa a fost dezmembrată, pe teren propriu, de Sepsi OSK, scor 1-4, în etapa a opta din play-off. Atacantul slovacs Pavol Safranko a marcat trei goluri pentru învingători.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 2 la Ovidiu, după ce Marius Ştefănescu l-a deschis perfect pe Pavol Safranko şi acesta a marcat pe lângă Buzbuchi. Safranko a recidivat înscriind în minutul 23, profitând de o greşeală a lui Nedelcu.

Tot Safranko a stabilit scorul primei reprize în minutul 34. Până la finalul primei reprize arbitrul Cojocaru a întrerupt meciul timp de aproape trei minute, pentru scandări xenofobe ale galeriei Farului.

Pe teren, replica gazdelor a fost aproape inexistentă, doar Louis Munteanu trimiţând în bară, în minutul 60. Marius Ştefănescu a lovit şi el bara, un minut mai târziu, pentru ca în minutul 69 Cosmin Matei să pună pe tabelă un incredibil 4-0.

Diogo Queiros a trimis o pasă spre propriul portar, Marius Ştefănescu a recuperat balonul şi a pasat pentru Cosmin Matei, care a înscris. Rezultatul final a fost stabilit de Mihai Popescu, acesta înscriind golul de onoare al gazdelor.

Unul dintre golurile primite de Farul, motiv de glume: ”E în perioada aia de dar din dar se face Rai”

La capătul meciului, Andrei Vochin a analizat cele întâmplate la Ovidiu şi a comentat, în mod special, gestul lui Safranko de a nu se bucura foarte mult la golurile marcate şi faza golului reuşit de Cosmin Matei, după gafa colosală a lui Boli.

”Farul trebuia să fie echipa care să pună stăpânire pe joc sau dacă a pierdut, Farul a pierdut acest joc. Băieţii de la Farul nu au venit la meciul asta. Au făcut nişte greşeli uluitoare, assist-uri pentru adversari, asta fără să luăm din meritele învingătorilor.

Am crezut că o fi la final de contract şi a semnat cu Farul. Era ca jucătorii ăia care nu se bucură când marchează contra fostelor lor echipe. Safranko o fi, poate, nemulţumit că nu ar fi jucat atât cât şi-ar fi dorit.

(n.r. despre gafa lui Queiros) E în perioada aia de dar din dar se face Rai. Un cadou aşa frumos nu am cum să nu-l împart cu prietenul meu (n.r. pasa lui Ştefănescu pentru Cosmin Matei)”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

În urma acestui rezultat uluitor de la Ovidiu, Sepsi este pe locul 5, cu 31 de puncte. Farul stă la mâna rezultatelor în lupta pentru locul secund. Elevii lui Hagi au 35 de puncte şi ocupă locul 4, la două puncte distanţă de echipele de pe locurile 2 şi 3, care au un meci mai puţin.

Afla mai multe despre: farulsepsifarul sepsisuperligaorange sport 

viewscnt
Articole similare