Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără precedent! Ovidiu Sabău anunţă că poate fi înlocuit cu cel mai râvnit antrenor în Superliga: "E adevărat, el e. Nu, nu sunt afectat"

Fără precedent! Ovidiu Sabău anunţă că poate fi înlocuit cu cel mai râvnit antrenor în Superliga: "E adevărat, el e. Nu, nu sunt afectat"

U Cluj

Comentarii

Antrenorul Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, susţine că nu este afectat, deşi a primit vestea că poate fi înlocuit cu Marius Şumudică, în perioada următoare. O persoană care urmează să ajungă în organigrama "şepcilor roşii" a promis că poate negocia cu principalul care tocmai a discutat şi cu Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid.

Surpriză la U Cluj! Ioan Ovidiu Sabău a spus cine e antrenorul important care-l poate înlocui: "Eu renunţ la acea clauză, dacă ridică nivelul"

Sâmbătă, de la 20:00, meciul U Cluj - Dinamo Bucureşti are miză pentru ambele echipe, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Dacă ardelenii au primit licenţa europeană şi vor locul pentru barajul european, bucureştenii îşi doresc să se desprindă de locul direct retrogradabil. 

La jumătatea acestei săptămâni, Ioan Ovidiu Sabău a primit vestea că Marius Şumudică ar putea ajunge antrenor la U Cluj în locul său. Într-o intervenţie inedită în public, actualul principal al echipei a oferit toate detaliile pe care le cunoaşte şi a admis că este pregătit să facă pasul în spate. 

"A apărut vreun comunicat din partea clubului Universitatea? Bun, atunci pot să cred că e posibil să fie adevărat acest zvon. Să clarific un lucru. Eu mi-am făcut contractul pe doi ani, e o clauză de reziliere. Dacă plec, sunt obligat să plătesc o sumă de bani. Dacă ei mă dau afară, plătesc o sumă de bani. Dacă clubul consideră că nu mai sunt potrivit sau alţii potriviţi, eu renunţ la acea clauză. Teama asta că nu putem rezilia cu Sabău nu există. Să nu se interpreteze, că eu renunţ la clauză. Dacă pentru acest club există un antrenor care poate ridica nivelul, ceea ce-mi doresc şi eu foarte mult, eu renunţ la acea clauză şi să vină un antrenor potrivit pentru echipă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acel zvon e adevărat, din punctul meu de vedere şi eu am informaţii că s-a luat legătura cu Şumudică. Posibil ca un om să vină în club, nu vă spun şi funcţia, iar acea persoană a făcut nişte promisiuni că-l poate aduce pe Şumudică şi că va negocia cu Şumudică să vină. Ăsta e adevărul, nu trebuie să ne ascundem. Informaţia pe care o am sper să fie corectă, dar o am de la o sursă de încredere. Cineva din club a discutat cu un anumit om care a promis că-l aduce pe Şumudică, deci s-a discutat". 

Ioan Ovidiu Sabău: "Mă interesează să ies cu capul sus, să am demnitate"

"Eu pe Şumudică nu l-am întrebat, ştiu situaţia prezentă, e un sâmbure de adevăr cu posibilitatea ca Şumudică să vină la U Cluj. Pe mine nu mă afectează, mă interesează să ies cu capul sus, să am demnitate, să îi conving pe jucători că e foarte important ultimul joc în faţa suporterilor şi să nu planeze suspiciuni că am dat meciul sau că nu ne-am apărat corect şansele. Ştiu ce persoană sunt şi am încredere că aceşti jucători îşi vor apăra corect şansele. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Nu, nu sunt afectat. Sunt un om deschis, liniştit, dar lucrurile trebuie spuse, că e realitatea. Eu ştiam de miercuri sau marţi", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Dinamo. 

Joi, Dan Şucu şi Marius Şumudică au discutat o jumătate de oră, iar antrenorul a spus ce impresie i-a lăsat acţionarul de la Rapid Bucureşti

Marius Şumudică este tentat şi de Petrolul Ploieşti, unde îşi doreşte un buget important. 

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauioan ovidiu sabau marius sumudicamarius sumudicaantrenor u cluj 

viewscnt
Articole similare