Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, după FCU Craiova - U Cluj 3-2: „Poate sunt eu prea pretenţios, dar nu putem ajunge aşa în Europa!”

Ioan Ovidiu Sabău, după FCU Craiova - U Cluj 3-2: „Poate sunt eu prea pretenţios, dar nu putem ajunge aşa în Europa!”

U Cluj

Comentarii

U Cluj a pierdut duelul din bănie cu FCU Craiova, scor 2-3, în Superliga României.

Ioan Ovidiu Sabău, prima reacţie după înfrângerea cu FCU Craiova

La finalul meciului din Bănie, Neluţu Sabău, antrenorul clujenilor, a tras concluziile. Tehnicianul a fost dezamăgit de evoluţia elevilor săi şi spune că U Cluj nu arată ca o echipă care să reprezinte România la nivel european.

Sunt supărat, nu cred că s-au mulţumit cu puţin jucătorii, dar nu ai voie să joci aşa. E la cald, dar puteam mai mult, puteam să facem 2-0 în prima repriză, dar lipsesc foarte multe lucruri. Eu îmi doresc altceva, văd altfel lucrurile, poate sunt şi eu prea pretenţios. Ne-am îndeplinit un obiectiv: salvarea de la retrogradare. Ne-am dorit apoi altceva, dar cred că momentan nu putem mai mult.

Noi avem emoţii la fiecare centrare în careu că ne dă gol. Trebuia să pasăm mai bine. După 5 pase, gata, deja dăm la adversari. Nu am putut face presing cum trebuia. Nu e nicio presiune, ne-am salvat de la retrogradare, puteam juca relaxaţi în acest play-out. Vrem să fim în primele 10 să jucăm baraj de Conference League, dar arătăm mult prea puţin. 

Nu am arătat precum o echipă care să meargă în Europa şi să reprezinte fotbalul românesc.Am făcut şi eu câteva greşeli personale, pe care mi le asum. Nu am gestionat foarte bine anumite momente. Urmează meciul cu Dinamo, e o situaţie foarte complicată acolo”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meci.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu clujfcu craiova 

viewscnt
Articole similare