Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iancu şi Porumboiu susţin că Rotaru a direcţionat bani spre altă echipă din România, în controversa momentului: "Vă poate confirma şi el"

Iancu şi Porumboiu susţin că Rotaru a direcţionat bani spre altă echipă din România, în controversa momentului: "Vă poate confirma şi el"

Superliga

Comentarii

Fostul selecţioner al României, Mircea Lucescu, a stârnit un val de reacţii, după ce a transmis că Oţelul Galaţi şi Unirea Urziceni au fost ajutate când au cucerit titlul în România. Acum, foştii patroni Marian Iancu şi Adrian Porumboiu au afirmat că actualul acţionar de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a fost implicat financiar la echipa din Moldova, în 2011.

Marian Iancu, despre scandalul titlurilor: "Mi-a confirmat şi Adamescu. Vă poate confirma şi Rotaru, de la Craiova"

La EUROCAST 2024, Mircea Lucescu a spus că a refuzat să preia naţionala, din cauza evenimentelor din fotbalul românesc. "Il Luce" a dezvăluit că titlul câştigat de Oţelul Galaţi (2010-2011), respectiv titlul câştigat de Unirea Urziceni (2008-2009) nu au fost obţinute doar pe merite sportive. Oţelul Galaţi a reacţionat oficial, după declaraţia antrenorului. 

Doi dintre foştii patroni vocali din fotbal, Marian Iancu şi Adrian Porumboiu, au reacţionat şi l-au implicat şi pe Mihai Rotaru, actualul acţionar de la Universitatea Craiova. 

Marian Iancu i-a dat dreptate lui Mircea Lucescu şi a transmis că Mihai Rotaru a fost implicat financiar la Oţelul, în sezonul în care gălăţenii s-au bucurat. 

Mai mult, Dan Adamescu, fostul patron de la Oţelul, i-ar fi confirmat varianta pe care Mircea Lucescu a anunţat-o. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Mircea Lucescu are dreptate, nu poate da detalii că poate nu are alte informaţii, dar eu şi domnul Porumboiu am fost afectaţi în mod direct. 

Mai mult, mi-a confirmat şi Adamescu (n.r. - fostul patron de la Oţelul), m-am întâlnit cu el în momente grele pentru amândoi şi mi-a confirmat fără să-mi dea detalii, dar mi-a confirmat că jocurile au fost făcute ca Galaţiul să câştige, să fie susţinută să câştige acel campionat.

Unul care vă poate confirma şi ştie mai multe este Rotaru de la Craiova. Din câte ştiu, Rotaru a şi finanţat acel sezon al Galaţiului, nu ştiu ce fel de finanţare, dacă a fost la vedere sau nu. El chiar ştie mai multe detalii, fiind un apropiat al lui Marius Stan, din câte ţin eu minte", a declarat Marian Iancu, pentru Orangesport.ro. 

Adrian Porumboiu: "Mircea Lucescu a avut perfectă dreptate"

Fostul patron de la FC Vaslui a făcut trimitere la o declaraţie a lui Mihai Rotaru din Gazeta Sporturilor, ca o confirmare la ce cunoaşte. 

"Un conducător care acum... nu era atunci conducător, nu ştiu dacă ştia câţi jucători joacă într-o echipă şi câţi jucători în celalată echipă, că sunt numere egale, a susţinut el că i-a ajutat financiar pe Oţelul. A fost declaraţie publică, acum este conducător sau propietarul unei echipe, fie ea că se numeşte nu ştiu care Universitatea din Craiova

(n.r. Vă referiţi la domnul Rotaru?) Da, el a făcut afirmaţia asta, că i-a susţinut financiar pe Oţelul când au luat campionatul. Nu bat eu câmpii acum, există declaraţii în sensul ăsta. Sunt date certe că la vremea aceea cel care finanţa în bună măsură era Dan Adamescu, între timp, Dumnezeu să-l ierte, e mort.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Lucescu a avut perfectă dreptate. Că se supără, că sunt unii care sunt susţinători ai unei echipe sau alta, dar ei nu susţin adevărul şi nu susţin fotbalul adevărat, de asta suntem unde suntem, pentru că ne placem să stăm şi să fim minţiţi. Să spunem că da, ce bine a fost, ce echipe... Realitatea trebuie să fie cea din teren, nu cea de la mese sau sub mese", a spus Adrian Porumboiu, pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: mihai rotarumarian iancuadrian porumboiuotelul galati campioanaunirea urziceni campioana 

viewscnt
Articole similare