Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Să vină banii la Hunedoara! Cât va încasa Corvinul după ce a cucerit Cupa României în faţa Oţelului, la loviturile de departajare

Să vină banii la Hunedoara! Cât va încasa Corvinul după ce a cucerit Cupa României în faţa Oţelului, la loviturile de departajare

Cupa României

Comentarii

Corvinul Hunedoara a câştigat, în premieră, Cupa României, după o victorie la loviturile de departajare împotriva celor de la Oţelul Galaţi, cu scorul de 3-2.

Divizionara secundă, prima câştigătoare a Cupei României care provine din eşalonul secund al fotbalului românesc, în acest secol, va participa în preliminariile UEFA Europa League, în sezonul viitor. 2-2 a fost scorul indicat de tabela de marcaj la finalul celor 120 de minute, iar scorul final, după loviturile de departajare a fost de 3-2, după ce jucătorii Oţelului au ratat trei lovituri de la 11 metri, în timp ce Hunedoara a transformat trei dintre cele cinci penalty-uri executate.

Corvinul Hunedoara, sumă importantă de bani încasată după victoria din finala Cupei României

Deşi nu are drept de promovare, Corvinul are şanse mari să evolueze în preliminariile UEFA Europa League, în sezonul 2024/2025. Formaţia lui Florin Maxim va încasa o sumă semnificativă de bani, pentru triumful lor surprinzător, din Cupa României. Suma totală încasată de formaţia din Hunedoara în urma campaniei excelente din Cupa României este de 353.000 de euro, sumă acumulată după toate partidele din acest sezon, anunţă Fanatik.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În drumul spre finală, Corvinul Hunedoara a învins formaţii de primă ligă, precum CFR Cluj, Sepsi Sf. Gheorghe, FC Voluntari şi Oţelul Galaţi. Victoria în faţa celor de la CFR Cluj i-a adus demisia antrenorului "feroviarilor" de la acea vreme, Adrian Mutu. 4-0 a fost scorul partidei disputate la Hunedoara, în faza sferturilor de finală.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Echipa lui Florin Maxim va evolua în Liga 2 în sezonul viitor şi speră să poată promova în prima divizie, la sfârşitul sezonului viitor, după ce îşi vor rezolva probleme administrative care nu i-au permis să promoveze în Superliga chiar din acest sezon.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraotelul galaticupa romanieieuropa leagueuefa europa leagueflorin maxim 

viewscnt
Articole similare