You are here:

Dorinel Munteanu, gest incredibil petrecut în timpul loviturilor de departajare. Ce a putut să facă antrenorul Oţelului Galaţi

Dorinel Munteanu, gest incredibil petrecut în timpul loviturilor de departajare. Ce a putut să facă antrenorul Oţelului Galaţi

Cupa României

Comentarii

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, a plecat spre vestiare în timpul loviturilor de pedeapsă din cadrul finalei Cupei României.

Dorinel Munteanu, plecat la vestiare în mijlocul loviturilor de departajare

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, nu a mai putut face faţă emoţiilor din timpul loviturilor de departajare dintre echipa sa şi Corvinul Hunedoara. Corvinul s-a impus la loviturile de la 11 metri, după un rezultat de egalitate, 2-2, după 120 de minute jucate. Rusevic a deschis scorul în minutul 27, iar Marius Coman a restabilit egalitatea în minutul 39. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Rusevic a transformat din penalty în minutul 58, iar Manolache a reuşit să egaleze şi să trimită meciul în prelungiri, dar nu înainte de alte 30 de minute de dominare a celor de la Corvinul Hunedoara.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Dorinel Munteanu s-a întors ulterior pe banca tehnică pentru a urmări restul loviturilor de departajare. Scorul la penalty-uri a fost de 3-2, iar Corvinul a câştigat primul său trofeu major, Cupa României, după finala disputată pe Stadionul "Municipal" din Sibiu şi poate evolua în preliminariile UEFA Europa League, în sezonul viitor.

Oţelul poate, însă, să ajungă în Europa, prin intermediul barajului pentru preliminariile UEFA Conference League, a treia competiţie a continentului, din punct de vedere valoric.

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanucorvinul hunedoaracupa romaniei 

viewscnt
Articole similare