Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A părăsit FCSB sub tirada lui Gigi Becali şi a vorbit deschis despre "ruptură": "Patronul să zică tot ce zicea... Poate trimit medalia de campion"

A părăsit FCSB sub tirada lui Gigi Becali şi a vorbit deschis despre "ruptură": "Patronul să zică tot ce zicea... Poate trimit medalia de campion"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a despărţit de mai mulţi fotbalişti de-a lungul acestui sezon în care echipa a cuceri titlul. Printre ei s-a aflat şi Andrea Compagno (28 de ani), atacantul cu 20 de goluri care acum a mărturisit ce a simţit în a doua perioadă petrecută la echipa bucureşteană.

Petrecerea de titlu a FCSB, urmărită din China de Andrea Compagno

Italianul trecut şi pe la FCU Craiova 1948 s-a bucurat pentru foştii săi colegi de la FCSB, care au cucerit titlul în Superliga. Totuşi, Andrea Compagno a rămas cu regretul că nu a devenit campion în sezonul în care Farul s-a "încoronat". 

"(n.r. - despre petrecerea FCSB) Mi-a plăcut şi cum am venit îmbracaţi la ultimul meci pe Arena Naţională, a fost şmecher, şmecher rău şi după petrecerea. Ştiam sigur că va fi ceva nebun, pentru că era un titlu mult aşteptat, ceva de vis şi după nouă ani era prea mult pentru un club şi sigur era o nebunie,

Mi-a părut rău, pentru că am zis că putea fi anul trecut, când era totul perfect. Eram protagonist, era un an foarte bun. Cnd am ajuns acolo, echipa era pe locul 14. După am făcut un sezon foarte bun şi am ajuns la 45 de minute de... Putea să se întâmple ceva diferit anul trecut, când eram şi eu, să câştigam, dar când eşti protagonist este cel mai frumos în viaţa de fotbalist", a declarat Andrea Compagno, pentru Orange Sport

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Andrea Compagno nu se simte campion: "Cu patronul să zică tot ce zicea..."

Gigi Becali a fost cel care a grăbit despărţirea lui Andrea Compagno de FCSB, care l-a vândut la Tianjin Jinmen Tiger pentru puţin peste 100.000 de euro, deşi a plătit 1.5 milioane de euro lui FCU Craiova, în 2022. 

Apariţiile în care Gigi Becali susţinea că nu-i place stilul de joc al lui Compagno i-au rămas întipărite în minte atacantului. 

"Când am plecat, eram sigur că o să câştige Steaua (n.r. - FCSB) campionatul, dar pentru mine să fiu acolo, să joc 10-12 minute, iar patronul să zică tot ce zicea... Ca fotbalist şi ca persoană nu era cel mai bine pentru mine. E degeaba să câştigi un titlu, când nu eşti protagonist. 

Daca jucam, dacă dădeam goluri, goluri şi în play-off, poate simţeam mai mult că e titlul meu, dar situaţia cea mai bună pentru mine era să plec şi mai bine că sunt aici (n.r. - la Tianjin Jinmen Tiger)

Când ştii că nu te place patronul... Aici, patronul (n.r. - de la echipa chineză) nu stă acasă să se uite la meci. Aici vorbeşte mai mult despre echipă şi e normal. Nu era cel mai bine să rămân acolo (n.r. - la FCSB). Plecarea mea a fost în principal din cauza acestui motiv, pentru că nu era frumos, dar acolo (n.r. - la FCSB) era cel mai frumos, cu suporteri incredibili, senzaţionali, condiţii bune şi stafful, şi tot, oraşul frumos, aproape de Italia", a adăugat Andrea Compagno, pentru Orange Sport. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Andrea Compagno nu ştie cum să intre în posesia medaliei de campion: "Pot să trimită aici"

Din China, italianul trecut pe la FCSB aşteaptă o medalie de campion. La Tianjin Jinmen Tiger, atacantul central a marcat de cinci ori, în şapte meciuri. 

"Acum campionatul aici a început marţi şi se termină în noiembrie. Nu am cum să fiu fizic acolo (n.r. - în Bucureşti), dar, dacă vor, pot să trimită aici. Nu stiu cum funcţionează, sunt fericit pentru ei, pentru oraş şi mi-a plăcut să mă uit la petrecere, că a fost frumos.

Eu, când am venit, spunea că sunt vârful unei echipe importante şi trebuie să marchez. A fost foarte bine prima oară. Poate că jucătorii romani simt mai mult presiunea şi poate îi afectează mai mult, nu stiu", a mai spus fostul atacant de la FCSB, Andrea Compagno, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: andrea compagnoandrea compagno fcsbplecare andrea compagnogigi becali 

viewscnt
Articole similare