Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un altfel de Dan Petrescu. Ce a făcut antrenorul CFR-ului după victoria contra campionilor de la FCSB | VIDEO

Un altfel de Dan Petrescu. Ce a făcut antrenorul CFR-ului după victoria contra campionilor de la FCSB | VIDEO

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu (56 de ani), a avut un gest de fair-play şi i-a felicitat pe campionii de la FCSB.

Petrescu, gest special la adresa campionilor de la FCSB

FCSB a fost învinsă, pe teren propriu, de CFR Cluj, scor 0-1, în etapa a noua din play-off-ul Superligii.

Clujenii, antrenaţi de Dan Petrescu, au marcat în minutul 76, prin superba foarfecă a lui Otele.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Meciul a început cu şutul peste poartă al lui Florinel Coman, din minutul 6, pentru ca trei minute mai târziu Chiricheş să scoată din faţa porţii goale şutul lui Bîrligea. 

În minutul 23, Răzvan Sava a respins balonul trimis de Şut, iar după o jumătate de oră Radunovic a pus un picior salvator la şutul lui Deac. 

În minutul 60, Coman a nu l-a putut învinge pe Sava la o acţiune frumoasă a gazdelor şi tot Coman a şutat slab în minutul 69, obligându-l însă pe portarul clujenilor să respingă în corner.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Imediat după ultimul fluier al arbitrului Sebastian Colţescu, jucătorii, antrenorii, conducătorii şi suporterii FCSB-ului au dat drumul la fiesta şi au început sărbătoarea titlului.

Rivalii de la CFR, a căror victorie nu le-a umbrit mai deloc fericirea trupei roş-albastre, i-au felicitat pentru titlul cucerit în acest sezon, unul de o manieră categorică.

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, s-a dus la jucătorii lui Elias Charalambous, a dat mâna cu fiecare dintre ei şi i-a felicitat pe campioni.

La finalul meciului, pe lângă reacţiile venite dinspre campionii de la FCSB, din partea CFR-ului a vorbit căpitanul echipei, Mario Camora.

Reacţia de acum a lui Dan Petrescu la adresa celor de la FCSB este în totală contradicţie cu haosul creat de antrenorul CFR-ului, la finalul sezonului trecut, atunci când a răbufnit la adresa celor de la Farul, campioana din acel moment.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujfcsb campionaarena natuionaladan petrescusuperliga 

viewscnt
Articole similare