Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Petrescu după ce a bătut-o pe campioana FCSB. Ce mesaj i-a transmis lui Gigi Becali: "Merita, a cheltuit foarte mulţi bani"

Reacţia lui Dan Petrescu după ce a bătut-o pe campioana FCSB. Ce mesaj i-a transmis lui Gigi Becali: "Merita, a cheltuit foarte mulţi bani"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să câştige meciul cu FCSB, scor 1-0, iar acum depinde doar de propriul rezultat în ultima etapă pentru a-şi asigura prezenţa în preliminariile Conference League.

"Ne-am asigurat meciul de baraj. Nu înţelege nimeni acest meci, sper să nu ajungem să jucăm barajul, dar acum depindem numai de noi. N-aş fi vrut să vin acum la echipă, aş fi vrut să mai am o pauză, dar am venit, pentru că m-a rugat patronul. Nu mai aveau licenţă antrenorii de pe bancă.

Meritele sunt toate ale jucătorilor, ale antrenorilor care au fost înainte. Dacă vom termina pe locul al doilea, până la urmă, n-ar fi un sezon ratat. Alte echipe mari termină pe locul doi, Bayern Munchen...

(n.r. despre Becali) Eu nu pot să vorbesc cu patronul echipei, eu sunt antrenor. Îl felicit pentru tot ce a făcut în acest sezon, merita, pentru că a cheltuit foarte mulţi bani" , a declarat Dan Petrescu.

FCSB - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins-o, sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-0, pe FCSB, în etapa a noua din play-off-ul Superligii.

La ultimul meci disputat pe teren propriu de noua campioană a României, FCSB, a fost stabilit un nou record de asistenţă pentru Arena Naţională: 54.673 de spectatori prezenţi la sărbătoarea titlului câştigat de echipa patronată de Gigi Becali.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 76, prin superba foarfecă a lui Otele şi s-au impus cu 1-0, aflându-se pe locul 2, cu 43 de puncte. CFR nu mai poate pierde podiumul Superligii, dar mai are de luptat pentru a termina pe locul secund şi a se califica direct în cupele europene.

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Chiricheş, Radunovic (Ov. Popescu 75) - Lixandru, Şut (Pandele 90), Olaru - Oct. Popescu (David Popa 82), Al. Băluţă (Miculescu 46), Fl. Coman (Antwi 75). ANTRENOR: Elias Charalambous
  • CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Boben, Kresic, Camora - Muhar, K. Keita, Tachtsidis (Fică 89) – Deac (Aly Abeid 89), Bîrligea (P. Michael 81), Otele (C. Manea 86). ANTRENOR: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare