Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, "gânditor" după o nouă înfrângere a Rapidului. Panduru l-a "pulverizat" pe finanţator: "Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă" | EXCLUSIV

Dan Şucu, "gânditor" după o nouă înfrângere a Rapidului. Panduru l-a "pulverizat" pe finanţator: "Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut în ultimele minute partida de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, cu scorul de 2-1, meci din etapa a 7-a din play-off-ul Superligii.

Rapidiştii au suferit un nou eşec în play-off. Giuleştenii sunt singurii fără victorie de la intrarea în play-off, în condiţiile în care au făcut trecerea printre primele şase chiar pe a doua poziţie. Echipa patronată de Dan Şucu a cedat în prelungirile partidei cu Universitatea Craiova, după golul înscris de Alexandru Creţu.

La finalul partidei, Dan Şucu a fost surprins în postura sa, devenită o obişnuiţă după rezultatele dezastruoase a rapidiştilor din ultima vreme, de om gânditor. Basarab Panduru a analizat parcursul clubului de la venirea lui Dan Şucu şi lucrurile realizate de acesta şi l-a ironizat pe finanţatorul giuleştenilor.

Basarab Panduru: "Poate alegerile pe care le-ai făcut nu au fost corecte"

"Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă şi pentru prima oară în mulţi ani te faci de râs. Logic era când cumperi o mobilă şi o dai mai departe. Dacă nu ştii ce să faci, ai o problemă, poate îţi trebuie 9-10 ani.

Este foarte uşor să spui acum că 'am făcut totul corect', poate alegerile pe care le-ai facut nu au fost corecte.", a declarat Basarab Panduru, la emisiunea Minutul 91.

Rapid este pe locul cinci în clasamentul din play-off, în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, formaţie care a început play-off-ul pe ultimele poziţii. În următoarea etapă, Rapid o înfruntă pe CFR Cluj, în Gruia. În partida tur din play-off, ardelenii s-au impus clar în Giuleşti, cu scorul de 4-1.

Afla mai multe despre: dan sucurapiduniversitatea craiovabasarab pandurusuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare