Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini şocante în Giuleşti! Paul Iacob a sărit la bătaie, după ce fanii i-au cerut explicaţii. ”Mi-am pierdut capul”

VIDEO | Imagini şocante în Giuleşti! Paul Iacob a sărit la bătaie, după ce fanii i-au cerut explicaţii. ”Mi-am pierdut capul”

Superliga

Comentarii

Continuă dezastrul la Rapid. Giuleştenii au pierdut dramatic meciul cu Universitatea Craiova (1-2), golul învingătorilor fiind marcat la ultima acţiune, iar trupa lui Bogdan Lobonţ a bifat al şaptelea meci consecutiv fără victorie în play-off.

Prezenţi în număr mare pe stadion, fanii Rapidului şi-au încurajat favoriţii din primul până în ultimul minut, însă seria dezastruoasă de partide fără victorie şi golul încasat la ultima fază a umplut paharul pentru suflarea alb-vişinie.

După meci, reporterii au surprins un moment tensionat, petrecut în dreptul tribunei 1. Paul Iacob s-a certat cu un grup de suporteri şi a fost cu greu calmat de Ionuţ Voicu, fostul căpitan din Giuleşti.

  • VIDEO cu scandalul de la finalul partidei Rapid - Universitatea Craiova 1-2

La flash-interviu, Paul Iacob şi-a cerut scuze în faţa suporterilor şi a explicat că reacţia sa necontrolată a venit ca urmare a unor injurii adresate de unul dintre fanii prezenţi în Giuleşti.

”Aş fi vrut şi eu să încep tot cu acel moment. Am făcut un gest care nu mă caracterizează. Mi-am pierdut puţin capul şi aş vrea să îmi cer scuze. Am reacţionat la nervi. Eram foarte încărcat, cineva m-a înjurat foarte urât, dar nu trebuia să reacţionez aşa.

S-au adunat şi la noi toate aceste nereuşite. Îmi cer scuze în faţa acelui suporter. Suntem supăraţi, toţi eram întinşi pe gazon la final. Nu ştiu ce să vă zic. Este foarte mare supărare, pentru că nimic nu ne iese.

Am pierdut atât de multe meciuri, nu poate fi mai rău. Sunt conştient că s-ar putea să fiu sancţionat de conducere, tocmai de aceea am venit să spun public că îmi pae rău. Nu trebuia să fac acel gest”, a spus Paul Iacob, după meci.

Afla mai multe despre: rapidsuperligauniversitatea craiovapaul iacobsuporteri nervoşi 

viewscnt
Articole similare