Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, anunţ în miez de noapte: ”Suntem în discuţii”. Ce ”a promis” după întâlnirea cu angajatorul său: ”M-am simţit liber”

Edi Iordănescu, anunţ în miez de noapte: ”Suntem în discuţii”. Ce ”a promis” după întâlnirea cu angajatorul său: ”M-am simţit liber”
Comentarii

Selecţionerul României, Edi Iordănescu (45 de ani), a făcut precizări importante cu privire la contractul său cu FRF, unul ce îi expiră şi încă nu a semnat prelungirea sa.

Edi Iordănescu a reuşit să califice naţionala României la EURO 2024. Este primul turneu final al tricolorilor după prezenţa la Europeanul din 2016, în Franţa.

Totuşi, în ciuda faptului că a obţinut această performanţă la cârma primei reprezentative, care a terminat preliminariile neînvinsă şi pe primul loc, viitorul selecţionerului României este încă incert.

Edi Iordănescu, precizări despre viitorul său la echipa naţională

Acesta încă nu şi-a prelungit contractul cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), dar a dat asigurări că sunt semnale pozitive din ambele părţi pentru a se continua colaborarea.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Răspunsul selecţionerului ar urma să vină după Campionatul European. În caz contrar, Edi Iordănescu ar avea şi varianta de a antrena în Arabia Saudită, acolo unde este ademenit cu saci plini de bani.

”Părţile tehnice au fost scoase, dar aţi văzut multe emoţii, aţi văzut un grup fantastic. Meritul principal al calificării este al echipei. În spatele echipei a fost o altă echipă de oameni cu mentalitate, cu caracter.

Momentul când am venit la naţională era dificil, era multă supărare, frustare, tensiune, calificări ratate, ani mulţi de la un turneu final şi a trebuit să facem multe eforturi să venim pe linia corectă, să aducem suporterii alături de noi. Au venit şi au câştigat o naţionaă cu un nivel bun, dar şi cu o inimă mare şi în continuare potenţial de dezvoltare.

Chiar dacă am retrăit cu emoţie multe momente, gândul meu e la ce urmează, la Germania, suntem în proces de pregătire a turneului final, cu piciorul pe acceleraţie şi îmi doresc că această poveste să continue şi să producem momente de bucurie pentru românii noştri.

Nu a fost prima, nici ultima, dar a fost o calificare grea, realizată contra multor pronosticuri, multă lume nu credea, nu ne dădea şanse şi cu toţii am reuşit să ducem echipa acolo, pe primul loc şi neînvinşi.

(n.r. despre EURO) Va fi infinit mai greu, trebuie să ne creştem nivelul. Vorbim de cele mai bune echipe, cei mai buni jucători, dar împreună, încrezători, putem continua lucrurile bune.

Încercăm să fim atenţi. Plecăm de la ideea că acest nucleu a calificat naţionala şi îi dăm credit, nu putem aduce schimbări majore. Eu cred în acest grup sigur că uşa e deschisă pentru oricine, dar încet ne apropiem de concluzii finale.

(n.r. despre contract) M-am bucurat de o colaborare excelenţa cu federaţia, îi mulţumesc preşedintelui şi conducerii federaţiei. M-am simţit liber tot timpul, am simţit suport, încredere. Uitaţi şi cum a plecat filmul cu acele momente grele din Nations League şi cu puţină încredere din partea publicului.

Pentru mine, naţionala rămâne tot timpul pe primul loc. Am promis că luăm tot pas cu pas. E şi stilul meu, în care vreau să fiu atent la toate detaliile. Sunt dator echipei să duc munca până la turneul final cel puţin. Suntem în discuţii pentru prelungire, suntem pe aceeaşi undă, nu sunt probleme”, a declarat Edi Iordănescu, după premiera filmului ”În inima Naţionalei”.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Edi Iordănescu este la cârma naţionalei României din 26 ianuarie 2022, iar până în acest moment a disputat 22 de meciuri, reuşind nouă victorii, şapte remize şi şapte eşecuri, cu o linie de golaveraj 33-22.

Afla mai multe despre: edi iordanescuromaniaechipa nationalafrf 

viewscnt
Articole similare