Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Bayer Leverkusen îşi continuă seria de invincibilitate după un nou gol înscris în prelungiri! Echipa lui Xabi Alonso a remizat cu VfB Stuttgart

Incredibil! Bayer Leverkusen îşi continuă seria de invincibilitate după un nou gol înscris în prelungiri! Echipa lui Xabi Alonso a remizat cu VfB Stuttgart

Bundesliga

Comentarii

Bayer Leverkusen a remizat cu scorul de 2-2 pe BayArena în faţa celor de la VfB Stuttgart, într-un meci al etapei a 31-a din Bundesliga.

Campioana Germaniei a reuşit golul egalării chiar la ultima fază a partidei, în minutul 90+7, prin Andrich, care a înscris în urma unei faze fixe. 

După un egal fascinant pe Signal Iduna Park în faţa Borussiei Dortmund, campioana Germaniei a reuşit să-şi prelungească seria de invicibilitate la 46 de partide cu o nouă răsturnare de situaţie, chiar la ultima fază a partidei. Josip Stanisic a fost salvatorul lui Xabi Alonso, în meciul cu Borussia Dortmund, din etapa trecută, cu un gol înscris în prelungirile partidei.

Fuhrich şi Undav au înscris pentru oaspeţi, în minutele 47, respectiv 57.  Adli a dat startul revenirii gazdelor, în minutul 62, din pasa lui Grimaldo.

Bayer Leverkusen, serie de 46 de meciuri fără înfrângere în toate competiţiile

Bayer Leverkusen este singura echipă din Bundesliga neînvinsă în toate competiţiile în acest sezon şi îşi continuă seria de invincibilitate, serie prin care au reuşit să doboare un record european, cel de 44 de partide, record deţinut până în acest sezon de Juventus, care au evitat eşecul timp de 43 de etape consecutive, în toate competiţiile.

Bayer Leverkusen a cucerit titlul în Bundesliga, în mod oficial, după o victorie pe teren propriu cu scorul de 5-1, în faţa celor de la Werder Bremen. Elevii lui Xabi Alonso rămân în lupta pentru Cupa Germaniei, cât şi pentru trofeul UEFA Europa League, după ce a trecut de West Ham United, în faza sferturilor de finală.

Bayer Leverkusen mai are cel puţin şase meciuri de disputat în toate competiţiile, în acest sezon. Această cifră poate creşte, în cazul unei calificări în finala UEFA Europa League, finală pe care o poate disputa împotriva câştigătoarei semifinalei dintre Marseille şi Atalanta.

Afla mai multe despre: bayer leverkusenstuttgartbundesligaxabi alonso 

viewscnt
Articole similare