Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp şi Salah, conflict pe teren după ce Liverpool a ieşit din lupta la titlu. "Cormoranii" au remizat la Londra, cu West Ham

Klopp şi Salah, conflict pe teren după ce Liverpool a ieşit din lupta la titlu. "Cormoranii" au remizat la Londra, cu West Ham

Premier League

Comentarii

Liverpool a remizat cu scorul de 2-2 pe London Stadium, într-un meci împortiva celor de la West Ham din etapa a 35-a din Premier League.

West Ham a deschis scorul în minutul 43, prin reuşita lui Jarred Bowen. Jucătorii lui Klopp nu au stat pe gânduri, iar la trei minute de la începutul reprizei secunde, Robertson a înscris pentru oaspeţi.

Liverpool, pas în spate în lupta la titlu

Areola a înscris un autogol, iar Liverpool a trecut în avantaj. Doar 12 minute a rezistat superioritatea oaspeţilor de pe tabelă, Antonio a înscris în minutul 77. Prin egalul de pe London Stadium, Liverpool s-a îndepărtat semnificativ de Arsenal şi Manchester City, contracandidatele în lupta pentru titlul din Premier League.

Liverpool ocupă locul trei în clasament, cu 75 de puncte, fiind precedată de Arsenal (77 de puncte, 34 de jocuri) şi de Manchester City (76 de puncte, 33 de jocuri). West Ham este pe opt, cu 49 de puncte.

Mohamed Salah a fost introdus pe teren în minutul 77, cu câteva zeci de secunde înainte de marcarea golului de 2-2, înscris de Michail Antonio, pentru "ciocănari". Internaţionalul egiptean a răbufnit pe margine şi l-a certat pe tehnicianul german, timp în care i-a făcut mai multe semne cu degetul. Darwin Nunez a intervenit pentru a-l calma pe Salah, iar Klopp s-a îndepărtat treptat de starul său din atac, pentru a evita o continuare a conflictului.

Jurgen Klopp a fost întrebat după meci de conflictul cu Mohamed Salah. Germanul a refuzat să dezvăluie motivul din spatele ieşirii fotbalistului său, dar a lăsat de înţeles faptul că momentul a fost depăşit.

"Nu (n.r. nu voi spune despre ce a fost vorba). Dar am vorbit în vestiar şi pentru mine, e totul rezolvat. (n.r. Şi M Salah consideră la fel) Da, asta simt.", a declarat Jurgen Klopp, citat de Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: premier leaguemohamed salahjurgen kloppliverpoolwest ham 

viewscnt
Articole similare