Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a văzut lotul CFR-ului şi a numit jucătorul care va transforma echipa lui Dan Petrescu într-o 'forţă': "Are calitate"

Marius Şumudică a văzut lotul CFR-ului şi a numit jucătorul care va transforma echipa lui Dan Petrescu într-o 'forţă': "Are calitate"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, a analizat lotul echipei antrenate în prezent de Dan Petrescu şi a numit un jucător care se poate dovedi unul esenţial în campania "feroviarilor" din sezonul viitor.

Este vorba de "rebelul" din era Adrian Mutu, Panagiotis Tachtsidis, jucătorul care a contribuit la plecarea "Briliantului" de la CFR Cluj. Marius Şumudică i-a descris calităţile şi a vorbit despre modalitatea în care acesta poate deveni un om de bază în echipa antrenată de Dan Petrescu, pentru sezonul viitor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Şumudică a menţionat faptul că nivelul prestaţiilor lui Tachtsidis se va ridica, odată cu finalizarea unui stagiu de pregătire alături de Dan Petrescu, antrenor cunoscut pentru felul în care îşi pregăteşte lotul înainte de startul unui sezon.

Marius Şumudică: "Tachtsidis o să arate mult mai bine cu o pregătire cu Dan Petrescu"

"CFR-ul devine o forţă. Şi ce echipă are, ca lot zic. Toată lumea spunea de Tachtsidis. Eu eram primul care îl opream la ce se întâmplă în momentul de faţă în România şi ce jucători sunt. Are calitate şi o să arate mai bine cu o pregătire cu Dan Petrescu. El când a venit nu a făcut pregătirea. Lui îi trebuie pregătire de vară.", a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

Marius Şumudică a folosit un termen preluat în perioada sa din fotbalul turcesc, pentru a-l descrie pe jucătorul cu zeci de prezenţe în Serie A.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

tii cum se zice în Turcia în momentul în care aduci un jucător bun, cum l-am adus eu pe Maxim şi a marcat multe goluri atunci? ‘Strawberry’ (n.r. căpşună), cum e steaua de la brad, fără ea nu are farmec. După o astfel de pregătire, Tachtsidis o să fie un jucător care o să facă parte din categoria asta, strawberry.", a continuat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudicadan petrescupanagiotis tachtsidiscfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare